Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

10 tipp az őszi csobbanáshoz

2019. 10. 16. 19:10
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Ha családi pancsolást tervezünk, akkor az egyik legjobb választás a Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő. A fürdő mediterrán hatású belső tereiben ugyanis minden korosztálynak kínálnak elfoglaltságot, a fürdőzésen túl is. A legkisebbeket baba részleg és egész napos animáció, számtalan szórakoztató játék és móka várja a Csemete kuckóban. Ameddig a gyerekek kiélik kreativitásukat, a szülők kipróbálhatják a különféle szaunákat. Infra kabin, gőzfürdő és finn szauna is megtalálható itt. A nagyobb gyermekek és adrenalin kedvelő felnőttek pedig a három szintes élmény fürdő 94 métert kitevő csúszdáin szerezhetnek felejthetetlen élményeket.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Kehida Termál

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

A Nagykunság szívében található fürdő nagyon könnyen megközelíthető a fővárosból, de mi azt ajánljuk ne egy napra látogasson el ide. A fürdővel összekötött szállodából akár köntösben is átjuthatunk a medencetérbe, így napokra elbújhatunk a tél elől ezen a barátságos helyen. A fürdő napos tereiben gyermek pancsoló, gyógymedence és relaxálásra alkalmas pezsgőfürdő is várja a kikapcsolódni vágyókat. Úszni, csúszdázni és heverészni egyaránt remekül lehet itt, a pihenés garantált a Kumániában.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Kumánia

Miskolctapolca Barlangfürdő

Hazánk legismertebb barlangfürdője Európában is egyedülálló. Itt nemcsak a víz, hanem a természetes barlang klímája is különleges. A 30 fokos vízzel rendelkező tavas barlangban ma korszerű élményfürdő található, amely szaunákkal, pihenőkkel várja vendégeit. A borsodi megyeszékhely egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciója a barlangfürdő, nem véletlenül, hiszen kicsik és nagyok, idősek és fiatalok egyaránt jól érezhetik itt magukat.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Barlangfürdő

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

A török hódoltság óta működő Rudas Fürdő, a Gellért hegy lábánál, a Duna partján várja vendégeit. Az élménymedencék, az uszoda és a személyes kedvencünk, a fürdő tetején található medence, ami csodás kilátás kínál a hegyre, a Dunára és a pesti rakpartra, télen is hívogató és egész évben várja a vendégeket. A régi török fürdő, melynek építészeti megoldásai megérnének egy külön cikket, már péntek délutántól (és egész hétvégén is) koedukált és fürdőruhában látogatható. Itt a hangulat középkori, a szolgáltatások színvonala azonban nagyon is 21. századi.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Rudas Gyógyfürdő

Gyulai Várfürdő

Igazi gyöngyszem a Várfürdő, ami szombatonként éjszakai wellnessel várja egy kis hétvégi lazításra vendégeit. A csúszdaparkja mellett gyógymedencéivel és kezelésekkel könnyíti a mozgásszervi gondokkal küzdők problémáit. A gyulai várfürdő már több mint fél évszázada várja látogatóit és az itt zajló fejlődés azóta töretlen. Ennek legfrissebb eredménye a hat éve átadott Aquapalota, ami megteremtette azt a természetközeli harmóniát, ami ma jellemzi a gyógyfürdőt.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Gyulai Várfürdő - Aquapalota

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

A Dél-Alföld egyik legújabb, legmodernebb fürdője a szegedi fürdő, ami közvetlen szálloda kapcsolata, gyógyászati szolgáltatásai, szaunavilága és élménymedencéi révén egész évben, így ősszel és télen is, kiváló program a családoknak. A fürdő saját játszóháza és gyermekmedencéi vonzóak a kisebb gyermekekkel érkezők számára. Wellness masszázsai pedig a fáradt szülők feltöltődését szolgálják, hogy csak néhány példát emeljünk ki, az Aquapolis által kínált kikapcsolódási lehetőségek közül.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Napfényfürdő Aquapolis

Igali Gyógyfürdő

Itt már a múlt század derekán csobbanhattak a helyiek, azóta pedig folyamatosan bővítik az igali fürdőt. Ma már szauna felöntéssel, fedett élménymedencével és gyógyszolgáltatásokkal várják mindazokat, akik ellátogatnak a 7 évvel ezelőtt kibővített és csodásan felújított fürdőbe. Igalon színes programoknak ad helyet a gyógyfürdő, Halloween és Mikulás party, december végén pedig ünnepi fürdőzés is lesz, ezeket nem érdemes kihagyni, ha Somogyba látogatunk.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Igali Gyógyfürdő

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

A tavaly gyógyhellyé nyilvánított komáromi fürdő fedett uszodája és szaunái egész évben várjál az aktív pihenés híveit. Egy sportos család nem is választhat jobb helyet a kikapcsolódásra Komáromnál! A fürdő játszóterei ősszel is hívogatják az apró ugráló lábakat. A fedett úszómedence mellett tanmedence is várja az úszni vágyókat, illetve úszni tanulókat. Szaunaprogramokkal eszik teljessé az aktív pihenést.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Brigetio Gyógyfürdő

Hagymatikum

Akár a szilvesztert is itt tölthetik a fürdőzést kedvelők, de addig is érdemes ellátogatni Makóra. A város hagymájáról vált híressé, és ezt a hírnevet öregbíti különleges formájával a Hagymatikum. A barlang medencében a trópusi viharokat is megtapasztalhatják a látogatók, a kaland medence pedig sodor és masszíroz, de aki nyugodtabb pihenésre vágyik az a Relax medencében vagy a lazító medencében fogja megtalálni a számára ideális kikapcsolódást. A gyermekeket tocsogóval, beltéri gyermekmedencével várja a fürdő.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Hagymatikum

Harkányfürdő

A megújult szaunavilágot mindenképpen ki kell próbálnia annak, aki a harkányi fürdőt meglátogatja. A finn és infra szauna, a gőzkabin és a tepidárium mellett hideg és meleg Kneipp-medencék is helyet kaptak itt. Miközben a szülő szaunázik, a gyermekek a két, minden igényt kielégítő, élmény elemekkel is ellátott gyermekmedencében múlathatják az időt. A Gyermekvilágban csúza is várja a legkisebbeket.
10 tipp az őszi csobbanáshoz
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő - Szaunavilág
 
Az őszi kirándulások legjobb levezetője egy kiadós fürdőzés, ahogyan felsorolásunkból is kiderül az ország minden táján akad olyan létesítmény, ami remek családi elfoglaltságot kínál a hideg napokban is.
Nyitókép: Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem