Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

13 szuper határ menti fürdő

2023. 08. 18. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Bemutatjuk a határvégi fürdőket, nyugatról indulva teszünk egy teljes kört, végig a magyar határ mellett haladva, így bukkanhatunk olcsó, bájos, modern, mediterrán, eldugott, alig ismert vagy épp nagyon népszerű fürdőkre.

Lenti

A lenti fürdő nem kevesebb, mint 13 medencével várja vendégeit. Csúszdából is három van, melyek közül az egyik 74 méter hosszú. A strandon 5, a fedett részen 7, a 2016-ban átadott, új élményfürdő részlegen pedig 2 beltéri medence található. A fürdő legnagyobb medencéje 1340 m2 vízfelületű, mely vadvízárammal, nyakzuhannyal, masszázspadokkal van felszerelve.
13 szuper határ menti fürdő
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Szentgotthárd

A szentgotthárdi fürdőben gyönyörű mediterrán hangulatú, pálmafákkal és egzotikus növényekkel körülvett környezetben többféle medence, wellness szolgáltatások és sportolási lehetőségek várják a vendégeket. A komplexumban úszómedence, élménymedencék, termálmedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, többféle csúszda, szaunapark, merülő medence, pezsgőfürdő és egy klasszikus római fürdősor szolgálja a fürdőzők pihenési és szórakozási igényeit.
13 szuper határ menti fürdő
St.Gotthard Spa & Wellness

Lipót

Egész évben várja a családokat a 10 hektáron elterülő lipóti fürdő, melyet az ország egyik legmodernebb fürdőjeként tartanak számon. A létesítmény az óriáscsúszdás strandmedencén kívül két gyógyvizes medencével, egy úszómedencével, gyermekmedencével, egy élménymedencével (sodrófolyosó, pezsgőfürdő, masszázságy, vízesés, nyakzuhany) és egy vízi játszóparkkal várja a strandolókat. A Rock & Roll névre keresztelt óriáscsúszdája minden bátor gyereknek kötelező!
13 szuper határ menti fürdő
Lipóti Termál- és Élményfürdő

Komárom

Egy bányató helyén nyílt a WF Szabadidőpark Strandfürdő Komáromban, ahol egy 28 hektáros zöld környezetben úszkálhatunk 3 medencében, csúszkálhatunk a 36 méter hosszú óriáscsúszdán. Akiknek nem elég az úszás, azok kosárlabdázhatnak, röplabdázhatnak és focipálya is várja őket, illetve lábtengózni, tekézni és asztaliteniszezni is lehet a területen.
13 szuper határ menti fürdő
WF Szabadidőpark Strandfürdője

Esztergom

Egy igazi wellness-paradicsom várja az Esztergomba látogatókat, ugyanis az Aquasziget 5 fedett, 5 nyitott medencével, köztük gyerek-, strand-, élménymedencékkel, csúszdával ejti ámulatba a gyerekeket, a felnőtteket pedig 5 különleges szauna várja, sőt még a Kneipp-taposót és az aromafürdőt is kipróbálhatják.
13 szuper határ menti fürdő
Aquasziget Esztergom

Salgótarján

Nyáron minden nap csobbanhatunk a salgótarjáni strandon, ahol nemrégiben új pancsolót építettek a gyerekeknek, de a nagyobbakat úszómedence is várja. 3 éves korig ingyenes a belépő, a felnőtt jegyre hétvégén 1 500 forintot kell kifizetni, hétköznapokon pedig 1 200 Ft-ot.
13 szuper határ menti fürdő
Strandfürdő Salgótarján

Ózd

Szép, parkos környezetben frissülhetünk az ózdi strandon, hiszen egy 28 fokos úszómedence, egy 30 fokos gyermekmedence és egy 34 fokos pancsoló medence is található itt. Nyári szezonban minden nap 9:00-19:00-ig élvezhetjük a napsütést a strandon, ahol többek között még röplabdázni is elmehetünk a családdal, barátokkal.
13 szuper határ menti fürdő
Ózd Városi Strand

Gyula

A gyulai Aquapalota tökéletes választás azoknak, akik kedvelik az izgalmakat, és le mernek csúszni a 10 méteres magasságból induló, majd egy vulkán belsejét is megjáró csúszdán. Akik a kalózhajót fedeznék fel, vagy az ugrómedencébe gyakorolnák a fejeseket, nekik is ez lesz a kedvencük. Babamedence, gyógyfürdő, hullámfürdő, versenyuszoda is található az Almásy-kastély parkjában fekvő fürdőben.
13 szuper határ menti fürdő
Gyulai Várfürdő

Battonya

A Maros mellékfolyója partján találjuk a román határ közelében a battonyai fürdőt, három feszített víztükrű hideg vizes medence és egy termálmedence is található itt. Kipróbálhatjuk a lábteniszt vagy a vízi röplabdát minden nap 9:00-19:00-ig.
13 szuper határ menti fürdő
Battonyai Termál Strandfürdő

Makó

Egy egyedülállóan szép fürdő vár minket Makón, a Hagymatikumban, ahol a 15 medence között találunk élmény-, gyerek-, gyógy- és csúszdamedencét is. Komplex gyógyszolgáltatásai között ott van a hidro-, balneo-, elektro-, mechano- és a fényterápia is. Kaland, Sakk és Barlang medencéje pedig leírhatatlan.
13 szuper határ menti fürdő
Hagymatikum strandja

Mórahalom

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a családok egyik nagy kedvence. Nem kevesebb, mint négyféle gyógyvíz, 21 medence, szaunaparkjában pedig 14 kabin áll vendégei rendelkezésére. Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a látogatókat, hét szabadtéri medence mellett 15 000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodik a nyári élményekről. Medencéi közül a legnépszerűbb a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, koktélbárral rendelkező rendezvénymedence.
13 szuper határ menti fürdő
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Dávod

Egy meseszép 9 hektáros parkban épült fel a dávodi strand, ahol két termál medence, úszómedence és egy gyermekmedence található. A gyermekpancsolóban vízi csúszdák, vízi gomba, csúszda és spriccelő élményelemek biztosítják a kicsik szórakozását. A csúszdaparkban pedig az adrenalin fog felpörögni.
13 szuper határ menti fürdő
Dávodi Strandfürdő

Barcs

Egész évben látogatható a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ, összesen 11 medencével várja a strandolókat, amik között találunk élmény-, termál-, gyerek-, gyógymedencét, de széles körű gyógyszolgáltatásai között van víz alatti csoportos gyógytorna, sugármasszázs, szénsavas fürdő is.
13 szuper határ menti fürdő
Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

A nyitókép a Lipóti Termál- és Élményfürdőben készült.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...