Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

A legolcsóbb éjszakai fürdőzések

2020. 02. 26. 13:05
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Egyre több helyen várják különleges hangulatú fürdőzésre azokat, akik a hétköznap gondjait a forró termálvízben relaxálva szeretnék elfelejteni. A fürdőzés szerelmesei számára kiváló program az éjszakai csobbanás, legyen az romantikus, családi vagy épp baráti esemény. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol a legolcsóbban próbálhatjuk ki ezt a különleges élményt.

Saliris Resort Gyógy- és Wellnessfürdő

Az egerszalóki Saliris fürdő sokak által kedvelt Nosztalgia Strandja a nagy parkoló mellett található, három medencével rendelkezik. A víz hőmérsékletek: 36-37 °C, 37-38 °C és 38-39 °C. Hangulata a 70-es és 80-as éveket idézi, mikor még vadregényes körülmények között élvezték a vendégek az egerszalóki gyógyvíz üdítő hatását. Vasárnaptól csütörtökig 9.30 – 23.00-ig tart nyitva a fürdő, a pénteki és szombati napokon 9.30 – 1.00-ig. A belépés 6 éves kor alatt ingyenes. A felnőtt belépő 1750 forint, a nyugdíjas és a gyerek 1350 forint, mely a szauna használatot is tartalmazza.
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések
Saliris Resort Gyógy- és Wellnessfürdő

Brigetio Gyógyfürdő Komárom

A komáromi fürdőben a különleges hangulatú szaunaprogramok mellett késő esti csobbanásra is van lehetőség. Az éjszakai fürdőzésre külön belépőt kell váltani, a bérletek erre a rendezvényre nem érvényesek. Az 1700 Ft-os belépővel a külső- és belső gyógymedencéket, az uszodát és a tanmedencét látogathatják a vendégek. Az 2200 Ft-os belépővel a medencék mellett birtokba vehető a szaunavilág is, ahol kipróbálhatják a gőzszaunát, a rönkszaunát és az azt övező kertet, továbbá a belső szauna térben található két finn szaunát, a csobbanó medencét, a Kneipp taposót, valamint az infraszaunát is. Az éjszakai rendezvényen korlátozott számú vendéget tudnak fogadni; elővételes belépő és szeánszjegyek vásárlására van szükség - személyesen - a fürdő pénztárában, ugyanis teltház esetén az épület előtt várakozó vendégeket sem áll módjukban beengedni!

Szigetvári Gyógyfürdő

Szigetvár történelmi múltja és kulturális öröksége mellett kiváló minőségű gyógyvizéről híres. A 2007-ben épült európai színvonalú gyógyfürdőben alkalmanként éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. Az este során a gyógymedence és az élménymedence, valamint a jakuzzi is igénybe vehető a szaunákkal együtt. A belépő egységesen 1700 forint.

Félegyházi Parkfürdő

A Kiskunfélegyházán található fürdő családias, zöld környezetben mintegy 25 000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével várja a látogatókat. A parkfürdő minden pénteken és szombaton éjfélig tart nyitva, ezeken a napokon 20 órától egységesen 1700 forintos jegyár mellett próbálhatjuk ki a különleges hangulatú esti fürdőzést. 

Virágfürdő Kaposvár

A kaposvári fürdő havonta megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. Az este során a kültéri élménymedencében és a 38 fokos jakuzziban csodálhatjuk a csillagos égboltot. Az eseményre a felnőtteknek 1600 forintot, a diákoknak és a nyugdíjasoknak 1200 forintot kell fizetniük. A szauna használatával együtt a felnőtt belépő 2600 forint, az ifjúsági és nyugdíjas belépő 2000 forint. 
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések
Virágfürdő Kaposvár

Halasthermál

Minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzésre hív a kiskunhalasi fürdő, a Halasthermál. Az este során 20:30-tól 23:00-ig vehetjük igénybe a fürdő szolgáltatásait. 36 fokos gyógyvizes medence, 26 fokos felnőtt úszómedence, 31 fokos gyerekmedence, merülőmedence, egy kültéri 36 fokos termálmedence biztosítja a felüdülést, emellett kipróbálhatjuk a szaunát és a gőzkabint is. A felnőtt belépő 1500 forint, a gyerek 1100 forint.

Hagymatikum

Minden szombaton, 19:30-tól 24:00-ig csobbanhatunk az éj leple alatt a makói fürdőben. Az éjszakai belépőjegy 1500 forint, a kistérségi kedvezményes belépő 1050 forint, a Makó kártyás kedvezményes belépő pedig 750 forint. A jegyek a külső és a belső gyógymedencék, valamint a beltéri élménymedencék használatára jogosítanak. Az éjszakai fürdőzés alatt a szaunavilág is rendelkezésre áll, mely szaunabelépővel vehető igénybe. A szaunamesterek szaunaszeánsszal is készülnek.

Szilva Termál- és Wellnessfürdő

Minden hónap első szombatján várja az éjszakai fürdőzésre vágyókat a Szilva Termál- és Wellnessfürdő, Vásárosnaményban. A három fedett és egy nyitott medencével rendelkező fürdő egész évben folyamatosan fogadja vendégeit. A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin egyaránt garantálja a felüdülést. Az éjszakai csobbanásra 20:30-tól van lehetőségünk egészen 00:30-ig, a belépőjegy 1200 forint, ha valaki a szaunát is használni szeretné, 850 forintot kell érte fizetnie.
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések
Szilva Termál- és Wellnessfürdő

Nagyszénási Parkfürdő

Nagyszénási Parkfürdőben havi egy alkalommal tudjuk kipihenni a hétköznap fáradalmait. Méregteleníthetünk a finn szaunában, úszhatunk egy jót a strandmedencében, majd kellemesen felmelegedhetünk a fedett termálvizes medencék egyikében. A belépődíj a szombat esti éjszakai fürdőzésre (20:00-24:00-ig): 1100 forint.
 
Más fürdőkben is szerveznek még rendszeresen vagy alkalmanként éjszakai fürdőzést, néhol csak nyári időszakban. Ezeket ide kattintva láthatjuk.
A cikkben szereplő fürdőket egy térképen is összefoglaltuk: 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...