Akár 800 Ft-ért is fürdőzhetünk Az Év Fürdőjében

2019. 04. 30. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Aki idén tavasszal akár egy éjszakát is eltölt az akcióban részt vevő mórahalmi magánszálláshelyek valamelyikén, mindössze 800 Ft-ért veheti igénybe a 2018-ban "Az Év Fürdőjének" választott Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

Foglaljon szállást és csobbanjon akár 800 Ft-ért!

Idén tavasszal 3 és fél hónapon keresztül, március 1-től június 16-ig, kedvezményes fürdőbelépők várják a mórahalmi magánszálláshelyek vendégeit.
Az akció lényege, hogy az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon megtalálható, megjelölt mórahalmi magánszálláshelyeken megszálló vendégek  kedvezményes fürdőbelépőt kaphatnak szállásadójuktól, a szálláshelyek egyedi feltételei alapján. A vendégek a 800 Ft-os kupont itt tartózkodásuk idején használhatják fel, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben érvényesíthetik, és itt is fizetnek.
Akár 800 Ft-ért is fürdőzhetünk Az Év Fürdőjében
A fürdő árpolitikája évek óta változatlan: egyetlen belépőjegy megvásárlásával a fürdő valamennyi üzemelő medencéje, szaunája, csúszdája, valamint az összes élményelem korlátozás nélkül használható. A 800 Ft-os belépőjegy az érvényességi idő alatt hétköznapokon és hétvégéken is igénybe vehető, kivéve ünnepnapokon és a kiemelt időszakokra vonatkozóan. (Kivételt képez tehát a 2019. június 8-10. közötti időszak.)
Az akcióban résztvevő szálláshelyekről bővebb információért kattintson IDE! Foglaláskor pontos információt a fürdőjegy igénybevételének lehetőségéről szállásadójától is kérhet.

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide