Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Hétfőn nyit az új élményfürdő a Zsóry-fürdőben

2017. 03. 03. 10:33

Fürdőzés
Március 6-án hétfőn megnyílik a vendégek előtt az új fedett élményfürdő és uszoda komplexum a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben. Naponta 9.30-18.00 óra között vehető igénybe az alap belépőjegy + kiegészítő belépőjegy váltásával. A kiegészítő belépőjegy bevezető ára 1.200 Ft / fő.

Élmények minden korosztálynak egész évben

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a végéhez ért a fürdőben zajló fejlesztés, mely 2015 januárjától 2016 decemberéig tartott. A beruházás központi eleme a fedett uszoda teljes felújítása valamint a mellé épülő vadonatúj fedett élményfürdő. A téli időszakban is nyitva tartó fedett komplexum minden korosztály számára biztosítja az igényeknek megfelelő élményelemeket: pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, nyakzuhatagok, sodrófolyosó, hullámmedence és 3 csúszda. Legérdekesebb eleme a csésze alakú pezsgőmedence, melyből jól rálátás nyílik a teljes medencére. A medencéket körülölelő galérián kihelyezett pihenőágyak garantálják a kellemes relaxálást.
Hétfőn nyit az új élményfürdő a Zsóry-fürdőben

A nettó 1,62 milliárd Ft-os beruházás keretében megújult több járófelület, zöldfelület, kerítés, továbbá homokos strandröplabda és strandfoci pályák, játszótér valamint új szezonális bejárat és vendéglátó egységek is épültek. A beruházás finanszírozása nettó 638 millió Ft nemzeti forrásból valamint közel fél-fél milliárd Ft önerőből és EU-s forrásból tevődött össze.
Az újonnan átadott létesítmények nagyban hozzájárulnak a több mint 75 éves fürdő már eddig is igen széles szolgáltatási palettájának (gyógyfürdő, gyógyászat, wellness, strandfürdő) bővüléséhez. A fedett élményfürdő lehetővé teszi a gyermekes családok kiszolgálást a hidegebb időszakban is, nyáron pedig rossz idő esetén kiváló alternatívája lehet a strandfürdő szabadtéri élménymedencéinek.

A próbaüzemről készült videót itt tekinthetik meg:


Szóljon hozzá