Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

2020. 01. 14. 18:06
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

Megpróbáltuk összegyűjteni a dunántúli régió legolcsóbb fedett élményfürdőit, melyeknél az ár minden esetben tartalmazza már az élményfürdő részlegbe való belépést. 
 

Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

Az Aquantis fedett részében nagymedence, barlangmedence, pihenőmedencék, egy gyermekpancsoló, bármedence található. Itt használhatjuk a fürdő 7 csúszdája közül a három beltérit is. A belső nagymedencéből közvetlenül ki lehet úszni egy olyan kinti medencerészbe, amelyet sodrófolyosó, pezsgőágyak, hát- és vízsugármasszázs elemek gazdagítanak.  A vidám élményelemekkel felszerelt gyermekmedence speciális kialakítás és vízmélysége ideális a legkisebbek, a totyogók pancsolásához.  A szaunavilág részlegen finn- és infra szaunákat, gőz- és aromakabinokat, merülő medencét, jakuzzit és Kneipp-taposót lehet igénybevenni. A fürdővilágba való felnőtt belépő  2200 forint, a diák és a nyugdíjas 1700, 3 éves korig pedig ingyenes a belépés. Itt találunk szállást a környéken. 
Aquantis
Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

Igali Gyógyfürdő

A családias hangulatú Igali fürdőben 13 medence található, melyek közül a gyermek, a termál, és az élménymedencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, sőt egy télen is nyitott 38 fokos élményben is csobbanhatunk. A fürdőbelépővel korlátlanul használhatjuk a szaunavilágot is, ahol két különböző hőfokú finn illetve két infraszauna valamint egy merülő medence várja a vendégeket. A helyi lakosoknak a felnőtt jegy 1150, a többieknek 2350 forint, a diák 1750, a nyugdíjas 1950 forint. Itt találunk szállást a közelben.
Igali Gyógyfürdő
Igali Gyógyfürdő

Virágfürdő Kaposvár

Sokoldalú élményfürdőzéssel, gyerek-, és gyógymedencékkel várja a fürdőzőket a kaposvári Virágfürdő. A fedett élményfürdőhöz kapcsolódó kültéri élménymedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, víz alatti pezsgőlapokkal, oldalmasszázzsal és befúvókkal, valamint a forró pezsgőmedence hát- és derékmasszázzsal teljessé teszik a családi kikapcsolódást. A gyerekmedencében vízköpő, az élménymedencében pezsgőágyak, csúszda és gejzír van. Gyógyvizes medencéből is találunk 4-et, így összesen 12 medence közül választhatunk. A belépő 6 éves korig ingyenes, a komplex egész napos jegy 2500, az ifjúsági és a nyugdíjas 1900. Itt találunk szállást.
Virágfürdő Kaposvár
Virágfürdő Kaposvár

Zalaegerszegi Termálfürdő

Szombatonként éjszakai fürdőzésen vehetünk részt a Zalaegerszegi Termálfürdőben, amikor is minden medencét és szaunát használhatunk, az épületbe áradó természetes fényt pedig éjjel fényterápiás világítás váltja fel. Három vízeséssel összekötött 33-36 fokos élménymedence kényeztető élményelemeket - pezsgőágyakat, talpmasszázsokat, derékmasszázsokat, masszázskabinokat, buzgárokat, óriás vízgombát, nyakzuhanyokat, sodró folyosót - rejt, illetve ide vezet az óriáscsúszda is. A gyermek várban kialakított medencék szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várják a gyerekeket, babákat. Egy télen is nyitva tartó, és 2 fedett termál pedig a gyógyulást és a lazítást biztosítja. A felnőtt jegy 2600, a nyugdíjas és a gyerek 1500. Itt találunk szállást a közelben.
Zalaegerszegi Termálfürdő
Zalaegerszegi Termálfürdő

Tatabányai Gyémánt Fürdő

A számos élményelemet, fekvő- és ülőfelületet kínáló élménymedence a kedvenc a tatabányai fürdőben, a sodrófolyóval, masszázs- és pezsgőfürdővel rendelkezdő kiúszós élménymedencében pedig óriáskivetítőn figyelhetjük a sportközvetítéseket. Egyenként több mint 30 méteres beltéri csúszdán csúszhatunk, de a kicsik és a nagyobb gyerekek is találnak nekik való medencét. A jacuzziban feltöltődhetünk, az ülőfürdő pedig tökéletes környezet a zavartalan pihenéshez. A szaunavilágban finn szauna, infra-, gőz- és aromakabin nyújt felüdülést. Péntektől vasárnapig az egész napos belépő 2800 ft, a diák és a nyugdíjas 2000. Keddtől csütörtökig a felnőtt 1250, a diák és a nyugdíjas 950 forint. Itt találunk szállást a városban. 
Tatabányai Gyémánt Fürdő
Tatabányai Gyémánt Fürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

A háromszintes kehidakustányi komplexumban a nagyobbak kedvence a 94 méter hosszú beltéri óriás csúszda fény- és hangeffektekkel, a kisebbek pedig szinte ki sem jönnek a sodrómedencéből. 2400 m2 vízfelületen úszhatunk, 13 medencében fürdőzhetünk Kehidakustányban, ahol télen is használható kiúszós élménymedence, jakuzzi, pancsoló is várja az ide látogatókat minden nap 9:00-20:00 óra között. 4 különböző szauna biztosítja a kikapcsolódást az izzadni vágyóknak. 6 éves korig a belépés ingyenes, az egész napos felnőtt szauna nélkül 2900, a nyugdíjas 2450, a gyerek 1900 forint. Itt találunk szállást a városban.
Kehida Termál
Kehida Termál Gyógy- és Strandfürdő

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

A siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ római fürdők világát idéző fedett élményfürdője termál-, gyermek-, élmény-, tanmedencét, két jakuzzit, csúszdát is rejt magában. Emellett 6 féle szauna közül is választhatunk, ha igazán hidegre fordul kinn a hőmérséklet. A felnőtt belépő 3000, a nyugdíjas és a diák 2500 forint, 4 éves kor alatt pedig ingyenes. Itt találunk szállást a környéken. 
Galerius fürdő
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

Thermal Spa Tamási

A Tamási fürdő 15 medencéjéből 10-et a fedett térben találjuk, ahol a termálmedencék, a jakuzzi és a pancsoló mellett 3 élmény-, és egy csúszdamedencében is szórakozhatunk. A kaland-, 60 cm mély, az élmény-, 105 cm, az akadálymentes-, 90 cm, a csúszdamedence pedig 120 cm mélységű. Szivárványszínű fények teszik izgalmassá a csúszdázást, 2 finn szauna, gőzkabin, aromakabin, és infakabin pedig a felmelegedést. 3 éves kor alatt ingyenes a fürdőzés, az egész napos 3100, a délutáni jegy és az egész napos diák-nyugdíjas 2600 forint. Itt találunk szállást.
Thermal Spa Tamási
Thermal Spa Tamási

Thermal Spa Siklós

A siklósi fürdő izgalmas belső környezettel rendelkezik, a medencéket körülvevő színes bástyák különleges atmoszférájukkal a vár biztonságos falait idézik meg. A fürdőben három fedett élmény és három gyermekmedence található. A gyógyulni vágyók két 36-38 fokos termálvizes ülőmedencében töltődhetnek fel. A fürdőben számos wellness szolgáltatás is elérhető: két finnszauna, két infraszauna, egy kültéri orosz szauna, egy aromakabin, egy gőzfürdő és egy sóbarlang fogadja a vendégeket. A belépő 5 éves korig ingyenes, a felnőtt hétköznap 3200, a nyugdíjas és a diák 2600 forint. Hétvégén a felnőtt napijegy 3500, a nyugdíjas és diák 2840.  Itt találunk szállást.
Thermál Spa Siklós
Thermál Spa Siklós
 
Ha további fedett élményfürdőket keres, használja Fürdőkeresőnket. 
A cikkben szereplő fürdőket egy térképen is megjelenítettük. Ide kattintva interaktív térkép nyílik meg.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem