Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Már három órás jegyet is válthatunk Az Év Fürdőjébe

2019. 07. 01. 19:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő július 1-jétől bevezette a 3 óra időtartamú, fürdési lehetőséget biztosító belépőjegyet.
Az időkorlát alapú belépőjegy bevezetésétől azt remélik, hogy vele viszonylag rövid időn belül cserélődhet a látogatói kör, így a fürdő zsúfoltságától sem kell tartani.

Így kérje a pénztárban

Az újonnan bevezetett jegytípus igénylése a következőképpen történik a pénztárnál: a vendégek karórát kapnak, amiért 3000 Ft kauciót kell fizetniük. Ez a karóra fogja mérni a fürdőben való tartózkodási időt. Az elszámolás a fürdőzés befejezése és a karóra leadása után történik majd. Amennyiben a 3 órát nem lépte túl a tartózkodási idő, akkor az árlistában szereplő díjat kell megfizetni. Amennyiben igen, akkor a 3 óra után percenként 20 Ft-tal nő a díj, amíg el nem éri a teljes árú napijegy értékét. Ha a vendég nem adja le a karórát, akkor a 3000 Ft-os kaució befizetésre kerül a kasszánál, a karórát pedig letiltják.
Már három órás jegyet is válthatunk Az Év Fürdőjébe
Az időkorlát alapú jegyvásárlás 8:00-16:00 közötti időszakban jelent kedvezményt. 16 óra után érvénybe lépnek az úszójegyek. A 3 óráson belül két jegytípust vezetnek be: a felnőtt és korkedvezményes (18 év alatti diákok, vagy 60 év feletti nyugdíjasok részére) belépőjegyet.
A 3 órás jegy bevezetése mellett természetesen érvényben maradnak a korábbi jegytípusok.

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide