Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Páros belépőt érhet kedvenc vízi élménye Hódmezővásárhelyen

2016. 06. 27. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Hódmezővásárhelyen a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda idén nyáron is rengeteg vízi élményelemmel, valamint egy izgalmas játékkal várja a fürdőzni vágyókat. Páros belépőt nyerhet az, aki fotón vagy rajzon megörökíti kedvenc vízi emlékét.
A hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda a város szívében, jól megközelíthető helyen, nagy kiterjedésű ligetes, parkos környezetben terül el. A gépjárművel érkezők kamerával őrzött parkolóban, biztonságban tudhatják autójukat.
 
Fedett 10 pályás, 50 méteres és nyitott 8 pályás, 50 méteres, valamint a 2016-ban épült fedett 33 méteres sportmedencék világversenyek megrendezésére is alkalmasak.
Páros belépőt érhet kedvenc vízi élménye Hódmezővásárhelyen
A fedett uszodában található a gyermek élményfürdő, mely különböző élményelemekkel, játékokkal, csúszdával szolgálja a kisgyermekes családok szórakozását.
Páros belépőt érhet kedvenc vízi élménye Hódmezővásárhelyen

Sport, élmény és gyógyulás egy helyen

A sportmedencék mellett 37 oC-os termál és gyógyvizes - mozgásszervi betegségek kezelésére kitűnő – ülő- és élménymedencék találhatóak. Terápiás és rekreációs részlegünkön víz alatti torna, tangentoros kezelések, gyógy-masszázs, szauna, gőzkabin és szolárium segíti az orvosi terápiát, rehabilitációt és kikapcsolódást. Ez a gyógyító hatású víz alapozza meg a város több mint 75 éves fürdőhagyományát.

Víziló és elefánt társaságában repül az idő

Az úszó- és gyógymedencéken kívül számtalan élményelem is található a strandfürdő területén. Az Eleven Kft. által tervezett KING vízi élményelemek és csúszdák közül széles választék várja a kikapcsolódni vágyó kicsiket és nagyokat. Kacsa, víziló és virág alakú vízköpők, vízi gombák, vízi kapuk, valamint egy elefánt alakú vízi mérleghinta és egy kalózhajóágyú biztosítják a gyerekek számára a felhőtlen szórakozást. A csúszdázás kedvelőinek sincs aggódnivalójuk, ugyanis gyermek vízi csúszdák is megtalálhatóak a medencékben.
Páros belépőt érhet kedvenc vízi élménye Hódmezővásárhelyen

Rajz és fotó is szerencsét hozhat

A nyári strandszezonra való hangolódáshoz és az új vizes élmények átéléséhez az Eleven Kft. és a hódmezővásárhelyi fürdő közös nyereményjátékot hirdet. A fürdőzők lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket; a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe. A játék részletes leírása a www.kingelmenypark.hu oldalon található.

Szóljon hozzá