Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe

2016. 10. 26. 12:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Október 29-én, szombaton ünnepli hatodik születésnapját a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő gyermekfürdője. Lesz születésnapi torta, csúszdaverseny, kívánságműsor, de hátborzongató boszorkányos szaunaszeánszon is részt vehetnek a merészebb vendégek. Ezen a napon halloween tökkel ingyenes a belépés, az őszi szünetben pedig 14 év alatti gyerekek fürdőzhetnek ingyen.
Különleges faragott tökcsodákat várnak a vendégektől október 29-én, szombaton a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. Aki saját készítésű halloween tökkel érkezik és felajánlja a fürdőnek, annak nem kell belépőjegyet váltania, ingyen fürdőzhet – mondta Berta Zsolt, a fürdő turisztikai menedzsere.
Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe

Akár az egész család ingyen fürdőzhet

A látogatók által készített tököknek kivilágíthatónak kell lenni, vagyis el kell helyezni a belsejében legalább egy darab mécsest. Egy vendég egy tökkel nevezhet a tök szépségversenyre, de egy család akár minden tagja is készíthet egy-egy töklámpást, így ezen a napon az egész család ingyen fürdőzhet.
A születésnaphoz természetesen torta is jár. A 600 szeletes óriástortából jut minden vendégnek, de lesz gyermekfoglalkozás, kívánságműsor, zene, játék és csúszdaverseny is.
Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe
A csúszdaversenyre nevezőknek először az alacsonyabb, 9 méterről induló, 76 méter hosszú, kék csúszdán csúsznak le, majd ha mindenki végig ért, akkor a 11 méter magas és 103 méter hosszúságú anakondán csúszhatnak, amely az épületből kilépve visszakanyarodik vissza a vízbe csobbanás előtt.
Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe

Az őszi szünetben 14 éveskor alatt ingyenes a csobbanás

Az idén Az Év Feltörekvő Fürdője díjat elnyerő Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben október 31. és november 4. között hétfőtől péntekig a 14 év alattiak számára ingyenes a belépés! 14 és 18 év közöttiek pedig 500 forintért csobbanhatnak az őszi szünetben.

Boszorkányok gyógynövényei a Szaunavilágban

A szintén hatodik születésnapját ünneplő Szaunavilágban szombaton hátborzongató boszorkányos szaunaszeánszon lehet részt venni. A mórahalmi Szaunavilágban elég a fürdőbelépőt megvásárolni, hogy használni tudjuk a kabinokat.
Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben az országosan egyedülálló, 11 kabinnal rendelkező szaunapark és a hozzá tartozó relax medencetér tökéletes kikapcsolódást és ellazulást biztosít. A földszinti Szaunavilágban a vendégeket gőzkabin, finn-, aromaterápiás-, és infraszaunák, termálvizes relax medence, Kneipp-medence, csobbanó medence, valamint jégkása kút várja.
Az emeleti, textilmentes részlegen a szaunázás szerelmeseinek külön szekciót alakítottak ki pezsgőmedencével, trópusi élményzuhannyal, finn, és bioszaunával, valamint egy udvari orosz szaunával. A gyógyfürdőben szaunamesterek gondoskodnak a változatos szaunaszeánszokról: a születésnapon a boszorkányok gyógynövényeivel varázsolják el a vendégeket.

Mórahalmon télen is lehet úszni! - Lefedték a medencét

Télen sem kell lemondani a fürdővendégeknek egy kiadós úszásról. Október 21-től a 33 méter hosszú és 21 méter széles sátorral fedett medence 28 fokos vízében reggel nyolctól egészen zárásig bárki kedvére hódolhat a sportnak.
Tökkel ingyenes lesz a belépés szombaton a mórahalmi fürdőbe
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem