A sárvári fürdőben így tervezik a fokozatos nyitást

2020. 06. 17. 13:06
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közzétette az ütemtervet, amely mellett fokozatosan bővítik a szolgáltatásaik körét és a nyitvatartási idejüket.
A sárvári fürdő június 12-én, péntektől fogad vendégeket, a jelenleg érvényes előírások miatt csak a vízforgatásos, szabadtéri medencéik üzemelnek, és 10-18 között tartanak nyitva.
A félig fedett gyógyvizes medencét meg tudták nyitni, így élvezhetjük a melegvizet, ráadásul az esőtől sem kell tartani, ami a nyár eleji változékony időben különösen hasznos. A gyógy- és wellnesskezelések szintén igénybevehetőek már.
A fürdő a tervek szerint június 26-tól nyitja meg a fedett gyógyfürdőt. Itt a gyógymedencék mellett egy élménymedencét is használhatunk majd minden nap egészen este 8 óráig. Július 1-től a strand és a gyógyfürdő nyitvatartása is bővül, az előbbit 10-20 óra között, utóbbit 10-22 óra között lehet majd használni.
A fedett családi fürdő nyitása július közepén várható.
Sárváron a vendégek jelentős része külföldről érkezett a korábbi években. Ők idén valószínűleg kisebb számban látogatják majd a város, azonban az ebből fakadó kiesést, úgy tűnik sikerül majd pótolni hazai vendégekkel. A városi turisztikai szervezet által a tavasz folyamán szervezett online játékban több mint 11 ezren vettek részt. A játék célja az volt, hogy az utazást fontolgató hazai közönség körében ismertebbé tegyék Sárvárt.
Haller Ferenc, a városi turisztikai szervezetet is vezetője elmondta, hogy a kampány sikeresnek mondható, mivel a sárvári szállásadók visszajelzései alapján már most vannak olyan időszakok, amik iránt jelentős az érdeklődés. Augusztus második fele kifejezetten népszerű. De júliusra is napról napra többen foglalnak. Különösen azok a hotelek keresettek, amik rendelkeznek saját kültéri medencével, vagy közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kültéri strandjával.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...