Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Túlteljesített a mórahalmi hotel

2015. 07. 15. 15:06
Forrás: Turizmus.com
Hotelvilág
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége minősítőbizottsága elfogadta a mórahalmi Elixír Hotel 3 csillag superior kategóriába való besorolását.
A szálloda besorolását 3 csillag superior kategóriára kérte és kapta meg úgy, hogy a minősítő bizottság által lefolytatott eljáráson 442 pontot ért el, azaz jóval túltejesítette a 3 csillag superior ponthatárát, ami kereken 400 pont – tudatta az Elixír Hotel igazgatója, Berta Zsolt.
A superior jelző egy kategórián belül a kiemelkedő színvonalú szállodákat jelenti, melyek már megjelenésükkel is a kategória átlaga felett vannak. A közös helyiségek és szobák kialakítása, berendezése magasabb színvonalat tükröz, mint ami az adott kategóriára vonatkozik. Ezenkívül magas szintű szolgáltatásokkal biztosítva jóval magasabb pontszámot teljesít az elégséges pontok felett. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...