Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kaláka Fesztivál 2021

Eger 2021. június 27. - 2021. június 30. Még nem hivatalos időpont
Hely3300, Eger, Érsekkert


Kaláka Fesztivál
A Kaláka Fesztiválon koncertek, kézműves vásár és kiállítások várják a látogatókat több helyszínen. 
Egerben most az Érsekkertben vernek tanyát, és fergeteges ünneplést tartanak. Délelőtt Gyerekfesztivált rendeznek, ahol koncertekkel bábszínházzal és egész délelőtt játékprogramokkal várják a gyerekeket és szüleiket.
Délutántól éjfélig pedig jobbnál-jobb koncertekkel ünneplik a kerek évfordulónkat.
A programok előtt vagy után fedezzük fel a gyógyhelynek minősített város látnivalóit, ismerjük meg történelmét. Eger látnivalói között jelentős helyet tölt be Magyarország második legnagyobb bazilikája, a klasszicista stílusú Egri bazilika.
Aki Egerbe utazik, feltétlenül látogassa meg az Egri Várat is. A város fölé magasodó Egri Vár már messziről is lenyűgöző látványt nyújt.
Magyarország első állandó Beatles gyűjteményét is itt találjuk, hasonló jellegű múzeum csak három másik helyen található a világban.
Aki inkább pihenne, látogassa meg az ország egyik legszebb fürdőhelyét, az Egri Termálfürdőt, vagy merüljön el műemléki környezetben a különleges gyógyvizű Török Fürdőben.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...Megnézem
2021. évi program még nem ismert



Több információ a programról