Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

40 fős szaunával bővül a mórahalmi fürdő - videóval

2021. 02. 12. 17:25
Forrás: delmagyar.hu
Szauna
A Csongrád megyei fürdőben 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellness részleget, sófal is épül és ugrásra készen várják a nyitást. A tervek szerint a szaunavilágban lesz textilmentes nap hétköznap és hétvégén is.

A delmagyar.hu beszámolója szerint a szaunavilág tetején található egykori napozóteraszt építették be a kényszerpihenő ideje alatt, így a csendes wellness területe csaknem megnégyszereződik: 110 helyett már 400 négyzetméteren pihenhetnek a vendégek.

Az új 40 fős szauna homokfúvással felületkezelt finn borovi fenyő borítást kapott és a tervek szerint itt fogják rendezni a szaunaprogramokat is.

A szauna közelében található egy jégkút is, illetve a régi szaunaszigetet is felújították, így egységes arculat fogadja majd a vendégeket.

 

A mórahalmi fürdő csendes wellness részlegének zuhanyzói

 

 

A nyugalom garantálása érdekében csak korlátozott számú vendéget engednek be a csendes wellness részlegbe és várhatóan alsó korhatár is lesz.

Farkas Gábor, a mórahalmi fürdő vezetője szerint felkészültek a nyitásra: ha újra fogadhatnak vendégeket a fürdők, 1 hét alatt meg tudják nyitni a kapuikat.

 

Berta Zsolt, a fürdő marketingvezetője a termalfurdo.hu kérdésére elmondta, hogy az újranyitást követően a szaunavilágban tartanak majd textilmentes napokat hétköznap és hétvégén is.

 

Egy videó felér egymillió szóval. Mórahalom polgármestere egy videóban mutatja be az új részleget:

 

 

Mórahalom polgármestere, Nógrádi Zoltán röviden bemutatja a fürdő legújabb részlegét, a Csendes Wellness Premium Spa Areat.

Közzétette: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő – 2021. február 15., hétfő

 

 

 

Fotók: demagyar.hu

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...