Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Gyula Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


július. 24.
Éjszakai wellness a Gyulai Várfürdőben

Gyula
Éjszakai szaunafelöntések és élményelemekkel teli fürdőzés minden szombaton a Gyulai Várfürdőben. 
július. 30. - augusztus. 01.
Gyulai Végvári Napok

Gyula
A három nap során megelevenedik a török kori Gyula hangulata. Megismerhetjük a végvári vitézek életét, csatajeleneteken keresztül felidézzük a kor harci szellemét. A gyulai várba látogatók megismerhetik a várnak és környékének történetét, hősies védőik legendáit.
augusztus. 08.
Paradise Pool Party

Gyula
2021. augusztus 8-án hatalmas medencés bulival várja az érdeklődőket a Gyulai Várfürdő, a legjobb beach party zenékkel, ajándékokkal és meglepetésekkel. 
augusztus. 14. - augusztus. 15.
Medivid Agility Kupa

Gyula
Minden évben a gyulai Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok ad helyet az országos és nemzetközi kutyás ügyességi versenynek ép és sérült sportolók együttes részvételével. A legügyesebb kutyáké és gazdáiké a főszerep!
augusztus. 23. - augusztus. 24.
Kastély Zenei Napok Gyulán

Gyula
A kétnapos zenei rendezvénynek a gyulai Almásy-kastély parkja ad otthont, ahol színvonalas koncertek szórakoztatják a közönséget.
szeptember. 27. - szeptember. 29.
„Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében

Gyula
A rendezvénysorozat a művészet erejével igyekszik a környezettudatos életvitel és a fenntarthatóság irányába mozdítani a részvevőket, mindezt ingyenes, szórakoztató programok keretében.
október. 23.
Halloween futás Gyulán

Gyula
Mindenkit szeretettel várnak Gyulán, aki szeretne részese lenni egy testmozgással egybekötött jótékonysági rendezvénynek. Bár nem kötelező, de erősen ajánlott a rémisztően jó futóruhában való részvétel. A legjobb jelmezes felnőtt futót külön díjban részesítik!
december. 11. - december. 12.
Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

Gyula
Egy hosszú hétvégén át több helyszínen csábítják Gyulán mézédes élvezetekre a látogatókat. Mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására várja a látogatókat.
május. 07. - május. 08.
Gyulai Virágok Fesztiválja

Gyula
A többnaposra bővült Gyulai Virágok Fesztiválja minden évben sokszínű növény- és programkínálattal kedveskedik látogatóinak. Virágvásár, Ízek és illatok tere, ehető virágok, kézműves-foglalkozások, valamint koncertek és élmények várnak mindenkit Gyulán!
május. 14. - május. 15.
Gyulavári Kastélynapok

Gyula
Családi és ifjúsági programok, sütés-főzés a szabadban, utcabál, valamint zenés-, táncos programok várják az érdeklődőket a Gyulavári Kastélyban és környékén.
június. 10. - június. 12.
Gyulai Kézműves Sörfesztivál

Gyula
A Kézműves Sörfesztiválon Gyula városában négy nap alatt kézművessör-remekek és street food különlegességek lesznek a figyelem középpontjában. 
június. 25. - június. 27.
Körös-völgyi Sokadalom Gyulán

Gyula
A Körös-völgyi Sokadalom a Dél-Alföldi régió legjelentősebb hagyományőrző fesztiválja, amelyet Gyulán, a Várkertben rendeznek meg évről évre június végén.
július. 19.
Gyulai Vár Blues Fesztivál

Gyula
A gyulai vár gyönyörű és hibátlan akusztikájú reneszánsz udvarán egymás után fognak fellépni a jazz és a blues zene legnagyobb hazai és nemzetközi alakjai. 
augusztus. 11. - augusztus. 14.
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja

Gyula
Négy nap, amikor minden a néptáncról és a népzenéről szól... 3 földrész több mint 30 országából, 5000-nél is több táncos és zenész vett már részt az 1991 óta minden évben megrendezett különleges fesztiválon.