Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Gyógyfürdő

A gyógyfürdő olyan gyógyintézmény, amely gyógyvíz, gyógyiszap vagy egyéb természetes gyógytényező (például gázelőfordulás) felhasználásával balneoterápiás fürdőkezelést nyújt. A gyógyfürdők széleskörű fizikoterápiás ellátást is biztosíthatnak, amelybe a fürdőkezelés mellett az elismert ásványvíz, termálvíz, illetve melegített közműhálózati víz felhasználásával végzett kezelések és egyéb fizikai gyógymódok alkalmazása is beletartozik. Gyógyfürdőket általában természetes vagy mesterségesen fúrt hőforrások vagy ásványvizes források mellett létesítenek. 


Témába vág

Ezek a legolcsóbb dunántúli fedett fürdők

Élményelemekkel teli medence a gyerekeknek, wellness kezelések, szaunavilág, gyógyászati részleg a felnőtteknek. Ezekben a dunántúli fürdőkben olcsóbban úszhatjuk meg az egész napos mártózást.

A közel négyszáz éves fürdőben a tóparton, mozizás közben gyógyulhatunk

A hozzánk közel eső Burgenland legrégebbi és legnagyobb termálvizes fürdőkomplexumának bányaszaunájában mindig misztikusan sötét van.

Kezdjük az új évet gyógyulással ezekben a fürdőkben

Dél-Dunántúl egyik legszebb termálja, az ország egyik legrégebben működő fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és az egyik legrégibb törökfürdő is bekerült összeállításunkba, ami bemutatja, hol éri meg gyógyulni és pihenni egyszerre.