Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Éjszakai fürdőzés, pálinkafesztivál, családi nap: szuper programokkal búcsúzik a november

2018. 11. 19. 15:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Szegeden éjszakai fürdőzés, Gyopárosfürdőn frissítő szaunaprogram, Egerben egészségnap várja a vendégeket. Egerszalókon bort, Mórahalmon pálinkát és tepertőt kóstolhatnak a látogatók, Cserkeszőlőn pedig bálon mulathatnak az érdeklődők. A családok a Gyulai Várfürdőben és az Aquaworld-ben szórakozhatnak kedvükre a hétvégén. Összeszedtük a hét legígéretesebb programjait.

Pool Night - Éjszakai fürdőzés – Szeged, november 21.

November 21-én éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, ahol az extra hang- és fénytechnika mellett a legjobb zenék garantálják a hangulatot. Részletek: Pool Night Szegeden

Borkorcsolya nap – Egerszalók, november 24.

Ezen a napon minden látogatónak lehetősége van megkóstolni Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borait, a borokhoz illő, ízletes borkorcsolya kíséretében, de látványkonyhára és zenei programra is számíthatnak a látogatók. Az eseményről bővebben: Egerszalóki Borkorcsolya nap.
Éjszakai fürdőzés, pálinkafesztivál, családi nap: szuper programokkal búcsúzik a november

Egészségnap az Egri Termálfürdőben – Eger, november 24.

November 24-én ingyenes egészségügyi szűrésekkel, gyermek játszósarokkal, vízi aerobikkal és táplálkozási tanácsadással várják az egészségtudatos fürdőzőket Egri Termálfürdőben. Információk: Egészségnap az Egri Termálfürdőben.

Erzsébet - Katalin Bál – Cserkeszőlő, november 24.

November 24-én rendezik meg Cserkeszőlőn az Erzsébet - Katalin bált a Jurta Táborban, ahol finom vacsora, zene és jó hangulat várja a vendégeket. További részletekért kattintson: Erzsébet - Katalin Bál Cserkeszőlőn.

Minimax családi nap a Gyulai Várfürdőben – Gyula, november 24.

Varázslatos környezetben, felejthetetlen élményekkel, vízi vetélkedőkkel, kézműves programokkal, ügyességi játékokkal és csodálatos mesevilággal várja a családokat Picicica a Gyulai Várfürdőben. Mindent a színes programokról itt talál: Minimax családi nap a Gyulai Várfürdőben.
Éjszakai fürdőzés, pálinkafesztivál, családi nap: szuper programokkal búcsúzik a november
Gyulai Várfürdő

Őszi animációs programok az Aquaworld-ben – Budapest, november 24-25.

Az Aquaworld november végén is színes animációs programokkal várja a kicsiket és nagyokat. Lesz medencés tekergő, mini kvíz, vízi sakk, búvár vetélkedő, lurkó műhely, de csigafutam is… Bővebben itt tájékozódhat: Őszi animációs programok az Aquaworld-ben.

V. Mórahalmi Pálinka- és Párlatverseny Tepertőfesztivállal – november 24.

Mórahalmon a pálinka és a tepertő kedvelőit várják. A kóstolókat vásár és jó hangulat színesíti. A programok közt szerepel: látványfőzés, interaktív bemutató, zenés előadás kicsiknek és nagyoknak, tombolasorsolás. A részleteket itt olvashatja: V. Mórahalmi Pálinka- és Párlatverseny.

Búcsúzzunk a novembertől Gyopárosfürdőn – Orosháza-Gyopárosfürdő, november 25.

November 25-én, vasárnap pezsdítő szaunaprogramon kapcsolódhatnak ki a vendégek Gyopárosfürdőn, a Gyógy-, Park-, és Élményfürdő megújult szaunaparkjában: darált mákos bőrradírozás, banánkrémes bőrhidratálás, grapefruit és eukaliptusz találkozása. További információk: Szaunaprogramok Gyopárosfürdőn.
Nyitókép: Aquaworld