Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett

2017. 05. 27. 08:27
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Mit szólnának egy jó kis táborhoz valamelyik fürdőváros környékén? Akár csatlakozhatunk is a kicsikhez egy vagy több napra a fürdőben.
Lassan vége a tanévnek, jön a nyár és vele együtt a nyári szünet. Ez mind nagyon jó hír, de mit kezdjünk a csemetével? Sokféle tábor várja a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat, közülük sok „vizes programot” is kínál.
A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben várja a diákokat a 2015-ben átadott Jurta tábor. A komfortos jurtákból álló szállás kiválóan alkalmas osztálykirándulásokra, edzőtáborokra, erdei táborokra, gólyatáborokra. A nyári időszakban különféle tematikájú táborok és napközbeni foglalkozások várják itt a kicsiket és a nagyokat. Amíg a felnőttek fürdőznek és pihennek, a gyerek sem unatkozik. Ideális megoldás!
Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett
Jurta tábor, Cserkeszőlő
A fővárostól nem messze található Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont egyre népszerűbb a családos fürdőzők körében. A fürdő mellett található diáktábor ideális választás, ha a délutáni programok végeztével szívesen fürdőzünk még egyet a lemenő nap fényében a gyerekkel együtt. A csendes, erdővel körülvett, saját kerttel rendelkező kétszintes épület akár osztálykirándulások, erdei iskolák, edzőtáborok, színjátszó- és énekkari táborok, nyelvi táborok és akár nagyobb létszámú gólyatáborok, csapatépítő rendezvények lebonyolítására is alkalmas, de családi pihenőházakat is kínálnak az idelátogatóknak.
Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Pápán, a Várkertfürdőben évről évre várják úszótáborban a 6 és 14 év közötti lurkókat. Napi két úszásoktatást tartanak, szakképzett edzőkkel, mellette sportos programokat, kreatív foglalkozásokat és igény szerint gyógytornát is kínálnak a jelentkezőknek. Több turnusban is rész lehet venni, ha valaki szeretne.
A Sárvári Gyógy- és Termálfürdő is évről évre szervez nyári tábort a gyerekeknek. Amíg a szülők gyógyulnak, a kicsik játszhatnak, kalózkodhatnak vagy akár úszni tanulhatnak a sárvári fürdőben. Nagyon kreatívak a tábor szervezői, hiszen „kalóztábornak” nevezett heti turnusaikon kalózsziget építést, kincskeresést és kreatív játékokat is szerveznek, de a legbátrabb gyerekek akár a fürdő szomszédságában található erdei drótkötélpályán is összemérhetik tudásukat.
A Debreceni Úszó Teknőcök Sportegyesületének szakemberei is évente több mint 300 gyermeket táboroztatnak közel 20 éve. Nyáron idén is táborba várják az úszni vágyó kicsiket és nagyobbakat, az Aquaticum Élmény- és Strandfürdőbe. Az úszásoktatás mellett lovaglás, íjászat, állatkerti élmények, csónakázás, búvárkodás és kulturális programok szerepelnek a tábor programjában.
TIPPÜNK: Az Aquaticum SPA széleskörű szolgáltatásait együtt most olcsóbban próbálhatja ki: a termálfürdőbe, az élményfürdőbe és a szaunákba szóló komplex belépőjegyeket ugyanis 15%-os kedvezménnyel válthatja meg! Részletek: Komplex akció az Aquaticum SPA-ban.
A Mecsek északi lankáin fekvő Magyarhertelend ma Baranya megye egyik leglátogatottabb fürdőhelye, amely Pécstől csupán 20 km-re található. Az erdős területen, a mecseki lankák között megbúvó gyönyörűen felújított termálfürdő gyerekek és felnőttek kedvence. A fürdő mellett található diáktábor már hosszú évek óta várja a gyerekeket, különböző tematikájú, de leginkább az erdei és a strand környezetet előtérbe helyező táboraival. A helyszín afféle igazi szabad táborozásra, reggeltől estig tartó fürdőzésre és szórakozásra való hely. A táborozók rendelkezésére áll a szépen parkosított, nagy füves terület is, és, ami a legfontosabb, a tábor közvetlen szomszédságában lévő Termál és élményfürdő.
Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett
Hertelendi Termálfürdő
A Gyémántfürdő Tatabánya nemcsak a családok, de akár szülők nélkül, a gyerekek számára is biztos pontot, garantált szórakozást és önfeledt nyaralást kínál nyári táboraival. Korlátlan fürdőzést, kézműves foglalkozásokat és rengeteg meglepetést kínálnak a gyerekeknek.
Zalakaros mellett, a Gébárti tó partján a Hagyományápoló jurtatábor már régóta kedvelt a családok körében. Azt ígérik, a gyerekek megtanulnak legalább 10 madárfajt, halfajtát és gombafajtát, de lovagolnak, íjászkodnak, kenuznak és gyógynövényekkel kapcsolatos ismereteket is szereznek. Sütnek kenyeret, nyáron befőttet főznek, de mellette ping-pongozhatnak, szám-háborúznak, fociznak és tollasoznak is. A táborból az Zalaegerszegi Termálfürdőbe, illetve az Aquacity Vizicsúszda- és Élményparkba járnak fürdeni a gyerekek. Nem mondhatjuk, hogy nem érdemes meglátogatni őket.

Szóljon hozzá