Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Programok strandolás mellé: bornapok, huszárfelvonulás, bográcsfesztivál

2018. 08. 07. 19:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Zalakaroson finom borokat, Kisújszálláson szépségversenyt, Orosházán spanyol dallamokat ajánlunk a fürdőzés mellé. Egerben megelevenedik az 1552-es ostrom, míg Bükfürdőn Béres Alexandra mozgatja át a vendégeket. Harkányban zenés éjszakai fürdőzésen, Mórahalmon strandpartyn, Miskolctapolcán retro napon szórakozhat a közönség. Jöjjenek a részletek!

XXI. Zalakarosi Bornapok – Zalakaros, augusztus 9-12.

A Bornapok programsorozatban ismét a vesszőből fakadó égi nedű kap főszerepet: minőségi borok, kézműves vásár, borlovagok felvonulása, nagyszabású koncertek és hajnalig tartó tánc várja a látogatókat Zalakaroson. Részletek: XXI. Zalakarosi Bornapok.

VII. Országos Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és Drift bemutató – Hajdúszoboszló, augusztus 10-12.

Augusztus 10-12. között kamion felvonulás, tűzijáték, tombolasorsolás, koncertek, versenyek, bemutatók és meglepetések várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón. Az eseményről bővebben: Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón.

XXIII. Végvári Vigasságok – Eger, augusztus 10-12.

Az Egri Várban újjáéled az 1552-es ostrom. Korhű fegyverek bemutatója, hagyományőrző csapatok, családi programok, huszárvirtus, felvonulások, kiállítások és koncertek várják a résztvevőket. Információk: XXIII. Végvári Vigasságok.
Programok strandolás mellé: bornapok, huszárfelvonulás, bográcsfesztivál

Zenés éjszakai fürdő Vastag Csabával – Harkány, augusztus 10.

Augusztus 10-én zenés éjszakai fürdőzésre várja vendégeit a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő. Ezúttal a DJ-k mellett Vastag Csaba fog színpadra lépni. Mindent a színes programokról itt talál: Zenés éjszakai fürdő Vastag Csabával.

Asia Express Nap – Makó, augusztus 11.

Augusztus 11-én különleges programokkal, ázsiai és magyar művészekkel, előadókkal és filmekkel várják az érdeklődőket a Hagymatikumban. További részletekért kattintson: Asia Express Nap Makón.

Bográcsfesztivál és Kunország Szépe Választás – Kisújszállás, augusztus 11.

Nappal főzés, kóstolás és fürdőzés várja az érdeklődőket a Kumániában, míg este szépségverseny lesz a program, ráadásul sztárvendégek is szórakoztatják majd a közönséget. Bővebben itt tájékozódhat: Bográcsfesztivál Kisújszálláson.

Coca-Cola Strandparty a Mórahalmi Fürdőben – Mórahalom, augusztus 11-12.

A Coca-Cola Strandparty augusztus 11-12-én mórahalmi állomásán várja színes programokkal a szórakozni vágyókat: játékok értékes ajándékokért, élő csocsó, FIFA Gaming Zone, Instax emlékfotózás… Az esemény részleteit itt olvashatja: Strandparty a Mórahalmi Fürdőben.
Programok strandolás mellé: bornapok, huszárfelvonulás, bográcsfesztivál

Don Quijote Nap – Orosháza, augusztus 11.

Augusztus 11-én spanyol dallamokkal, meseelőadással, flamenco bemutatóval és táncházzal, koncerttel, latin disco-val várják a családokat a Don Quijote napon. További információk: Don Quijote Nap – Orosházán.

Fitt délután Béres Alexandrával – Bükfürdő, augusztus 11.

A pihentető fürdőzés mellett üdítő vízi tornán is részt vehetnek a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum vendégei augusztus 11-én. Béres Alexandra az aquafitness edzése után életmóddal kapcsolatos tanácsokkal is ellátja az érdeklődőket. A programokról bővebben: Fitt délután Béres Alexandrával.

XII. Hegyeskő Nap – Demjén, augusztus 11.

Idén 12. alkalommal rendezik meg a Hegyeskő Napot Demjénben, ahol kiállítás, műsorok, bemutatók, tombolasorsolás, finom ételek és Apostol koncert is várja a rendezvényre látogatókat. Részletek: Hegyeskő Nap – Demjénben.

Retro Day a Miskolctapolcai Strandfürdőben – Miskolctapolca, augusztus 12.

Augusztus 12-én szórakoztató családi programokkal, vetélkedőkkel, tombolasorsolással, egészség tanácsadással, retro ételekkel és az UFO  fellépésével várja vendégeit a Miskolctapolcai Strand. A gyerekek reggel 10-től este 18-ig ugrálhatnak a légvárban, megkóstolhatják, milyen jó is a vattacukor, és a lufi hajtogatás csínját-bínját is megismerhetik. További információért kattintson: Retro Day a Miskolctapolcai Strandfürdőben.
Programok strandolás mellé: bornapok, huszárfelvonulás, bográcsfesztivál
Nyitókép: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő