Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Fotórendszer került a ceglédi csúszdaparkba

2016. 07. 10. 08:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Nemcsak élményekkel, de kézzelfogható emlékekkel is hazatérhet az, aki nyáron a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőbe látogat, ugyanis a csúszás legvidámabb pillanatában a vendégeket egy új fotórendszer örökíti meg.
A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő 10 kül- és beltéri medencéjével, azaz gyógymedencékkel, látványmedencékkel, gyermek- és úszómedencével várja a gyógyulni, fürdőzni és pihenni vágyókat.

Együtt játszhat, csúszhat a család

A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók. A gyermekmedencébe telepített KING játékok – vízágyúk és vízköpők - gondoskodnak a gyermekek felhőtlen szórakozásáról. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. A kisgyerekes anyukáknak és az apróságoknak külön baba-mama szoba áll a rendelkezésére.
Fotórendszer került a ceglédi csúszdaparkba

Extrém élmény megörökítve

A 17 csúszdás Aqua Centrumban vadfolyó, csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják.
A Magyarországon igazi ritkaságnak számító ingacsúszdán átélt kalandokat pedig mostantól haza is vihetik a fürdőzők, mivel az idén telepített SplashWare fotórendszer felvételeket készít róluk.
Fotórendszer került a ceglédi csúszdaparkba
A nyári fürdőzés alkalmával azoknak a fényképeknek is szerepet szánnak, amelyeket a strandolók maguk készítenek. Az Eleven Kft. és a fürdő közös nyereményjátékában a vendégek lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket; a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe. A játék részletes leírását itt olvashatja.