Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

2018. 10. 11. 20:25
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Pár száz forintos belépő az év legkedveltebb fürdőjébe, ingyenes gyógykezelések, páros pihenést érő nyereményjátékok, félárú szaunajegyek és egy titokzatos élménytúra az érzékek útján. Ezeknek a fürdőknek tökéletes elképzeléseik vannak arról, hogyan dobják fel őszi fürdőzését. Soroljuk, hol, milyen akciókkal találkozhat.
Sokan ősszel szeretünk leginkább fürdőzni. Kicsit visszakapni a nem is olyan távoli nyár derűjét, egy termálmedencében felmelegedve elfelejteni a hűvös reggeleket, de annál sincs hangulatosabb, mint egy forró, kültéri medencében ejtőzve csodálni a változó évszakot.
Meglehet, hogy efféle romantikus gondolatok mégsem hatnak meg minden fürdőbe járót, mert elsősorban a gyógyulás reményében fürdőznek, és jobban érdeklik őket az aktuális akciók. Ez az összeállításunk nekik is szól: az ország különböző pontjairól olyan fürdőket válogattunk, amelyek idén ősszel remek ötletekkel és kedvezményekkel csábítják vendégeiket, legyen az egy jelentősen olcsóbb belépőjegy, nyereményjáték vagy egy misztikus kaland ígérete. Lássuk!

Mórahalom: 700 forintos fürdőbelépő

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő életében az idei rendkívül mozgalmas és sikeres év volt. Teljesen megújult fogadóépülete, de amire talán még büszkébbek, hogy 2018-ban a fürdőbejáró közönség őket szerette legjobban, ők lettek Az Év Fürdője. Mórahalomra érdemes több napra tervezni, a város díjnyertes fürdőjén túl is nagyon sok izgalmas programmal és élménnyel marasztalja a látogatókat. Ezért fogtak össze a város magánszálláshelyei a gyógyfürdővel. Akciójuk lényege, hogy aki idén ősszel akár egy éjszakát is eltölt az akcióban részt vevő szálláshelyek valamelyikén, mindössze 700 Ft-ért veheti igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait. A résztvevő szállásokról és a kedvezmény részleteiről itt tájékozódhat: 700 FORINTOS FÜRDŐBELÉPŐ MÓRAHALOM MAGÁNSZÁLLÁSHELYEIN.
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

Gyopárosfürdő: ingyenes gyógykezelések

Az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő is megnyerte kategóriáját Az Év Fürdője versenyben, és lett 2018-ban Az Év Feltörekvő Fürdője. A Békés megyei fürdőkomplexum egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló természeti érték. A fürdő őszi akciójában, 2018. szeptemberétől ingyenes gyógyászati kezelésben részesíti a gyógyulni vágyó vendégeit, azaz átvállalja a kiírt kezelések lakossági önrészét, mely 13-16.000 forintos megtakarítást jelenthet. Az akció feltételeiről ide kattintva tájékozódhat: INGYENES GYÓGYKEZELÉSEK GYOPÁROSFÜRDŐN.
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

Hévíz: wellnesshétvégéket nyerhetünk

A Hévízi-tó Európa szerte jól ismert, és aki egy hűvösebb őszi vagy akár egy hideg téli napon fürdőzött már 24 Celsius fokos, gőzölgő vízben, sosem felejti el az élményt. A tavat körülvevő, csodálatos panorámát nyújtó „kis erdő” ősszel különösen gyönyörű, ritka növényfajoknak is otthont ad, ráadásul nagyban hozzájárul Hévíz klímájához. Egy hévízi pihenés ötletével valószínűleg nem kell sokáig győzködni egy gyógyfürdőkedvelőt sem, különösen lelkesítő a gondolat, hogy ezt a pihenést akár meg is lehet nyerni. A november 5-ig tartó játékban még 4 darab, 2 fő részére szóló wellnesspihenés talál gazdára Hévíz wellness-szállodáiba. A nyereményjátékról bővebben itt olvashat: CSOBBANJON AZ ŐSZBE HÉVÍZEN, ÉS NYERJEN WELLNESSHÉTVÉGÉT!
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

Harkány: értékes nyeremények

Harkány 13,5 hektáros ősparkjában találjuk a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőt. Kivételes gyógyvize Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelyévé tette a Baranya megyei települést, amely a pihentető, frissítő és gyógyító kezelések, valamint a holisztikus gyógymódok mellett is elkötelezte magát. Idén Harkányban is játékos kedvvel köszöntik az őszt, ugyanis, aki november 30-ig belépőjegyet vásárol a fürdőbe, és regisztrálja a vásárláskor kapott blokk tranzakciós számát a fürdő weboldalán, részt vehet a sorsolásokon, ahol számos értékes ajándék talál gazdára. A nyereményeket hosszú listában sorolják, amit itt lehet tanulmányozni: FÜRDŐZZÖN A NYEREMÉNYEKBEN HARKÁNYBAN!
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

Hajdúszoboszló: féláron szaunázhat

A Hungarospa Hajdúszoboszló, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma kiemelt szerepet játszik abban, hogy a hajdúsági fürdőváros az egyik legnépszerűbb belföldi úti cél, de a külföldiek körében is dobogós. A komplexum Aqua-Palace Fedett Élményfürdőjében az izzasztó kabinokat kedvelő vendégeknek szeretnének kedveskedni a fürdő őszi akciójával, amely keretén belül 2018. október 1. és november 15. között hétköznapokon 50% kedvezménnyel lehet szaunázni. Az élményfürdőben finn szaunák, gőzkamra, infra szaunák, merülő medence, Kneipp-medence és sókamra is található, melyeket most 800 forint helyett 400 forintos áron lehet igénybe venni. Minderről itt is olvashat: HELLÓ ŐSZ HAJDÚSZOBOSZLÓI SZAUNA AKCIÓ!
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni
Hajdúszoboszlón annyi élmény várja a fürdőzés, a gyógyító pihenés kedvelőit, hogy érdemes eleve több napra tervezni a látogatást.
Szállástippjeink:

Bükfürdő: jelentős belépőjegy kedvezmények

Nemcsak a Nyugat-Dunántúl, de az ország egyik legtöbb medencéjével rendelkező fürdőkomplexumát találjuk Bükfürdőn. A fürdő az elmúlt években rengeteget fejlődött, szépült, és vált a családok egyik hazai kedvencévé, amely pár hónapja új nevet, Bükfürdő Thermal & Spa, új főbejáratot, és ezzel párhuzamosan új stílust is kapott. A Bükfürdőre látogatók szeptember közepétől december 15-ig az eddigi külön zónaként kezelt gyógyfürdőt és élményfürdőt egy zónaként, olcsóbban vehetik igénybe. Az őszi akció keretében a gyermekekkel érkezőket további kedvezmények is várják. Hogy mik? Ide kattintva tájékozódhat róla: BÜKFÜRDŐ MOST TÖBBET AD.
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni
Bükfürdői szállástippünk:

Zalakaros: kirándulás az érzékek útján

A Dunántúl egyik legnagyobb fürdője, a Zalakarosi Fürdő lett Az Év Fürdője verseny 2. helyezettje 2018-ban. Nemcsak a népszerű családi fürdőért, de a bevezetőben említett titokzatos élménytúráért is Zalakarosig kell utaznunk. A város nevezetességeit, legszebb helyszíneit most játékos formában, valamennyi érzékszervüket próbára téve ismerhetik meg az érdeklődők, akik e különleges túrához titkos tippeket és kedvezményeket is kapnak. 5 állomás, 5 feladvány, 4 kedvezmény, kb. 2-3 óra, 1 ajándék, mindenkinek ajánlott! – áll a valóban izgalmasnak ígérkező zalakarosi kaland leírásában. Ön is vállalkozna rá? Itt olvashat róla, hogyan is teheti meg: ZALAKAROS AZ ÉRZÉKEK ÚTJÁN.
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni

Nyíregyháza: a fürdők városa

A Nyíregyháza ékköveként is emlegetett Sóstógyógyfürdő az ősz folyamán is kikapcsolódásra hív, és energiával tölt fel mindenkit, a hosszú tél előtt. A 300 hektáros tölgyerdő ölében fekvő üdülőövezet páratlanul tiszta levegője, a Sóstói tó, a gyógyvizükről híres fürdők, az állatpark látnivalói, és a vadregényes táj mind-mind külön élmény. Mindezek felfedezéséhez egészen biztosan kevés egy nap. A Hotel Fürdőházban bukkantunk a megoldásra, kedvezményes csomagajánlatukban még ingyen belépőjegyet is adnak ajándékba a Nyíregyházi Állatparkba. Részletek: HELLÓ ŐSZ – HELLÓ NYÍREGYHÁZA!
Nyolc fürdő, ahová most érdemes ellátogatni