Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Szerelmes fürdőzés, avagy a fürdők legjobb Valentin-napi programjai

2020. 02. 03. 19:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A fürdők Valentin-nap alkalmából különleges éjszakai fürdőzésekkel és páros szauna ceremóniákkal kedveskednek a romantikázni vágyó vendégeknek. Rózsaszirmok között gyertyafényben lubickolhatunk, a szauna szeánszok a szerelem és a romantika jegyében telnek majd, és páros masszázsra is bejelentkezhetünk. 

Gyertyafényes, rózsaszirmos éjszakai fürdőzés és csókcsata 

Gyertyafényes Valentin Napi fürdőzés a Thermal Spa Tamásiban – február 14.

Rózsaszirmok között lubickolhatunk a Thermal Spa Tamási fürdőben Valentin-napon 20-23:30 között. Romantikus vacsora, különleges 60 perces páros masszázs, és 20 % kedvezmény pároknak a napi belépő árából.

Valentin napi éjszakai fürdőzés Siklóson – február 14.

Valentin-napi zenés éjszakai fürdőzésen romantikázhatunk Siklóson 20 órától, ahol szauna szeánszokon is összebújhatunk párunkkal, miközben a zenét Dj Duly szolgáltatja. 

Valentin Napi Esti fürdőzés az Aquaworld Élményfürdőben - február 14.

Tartson az Aquaworlddel február 14-én és töltsön el egy romantikus fürdőzős estét az vagy akár találja meg itt élete párját! Egész éjszaka DJ gondoskodik a zenéről, hogy a megfelelő hangulatba kerüljön mindenki, lesz párostánc bemutató, szerelmesek padja és fotósarok, hogy megörökíthessék a romantikus pillanatokat, csókcsata, hogy igazán forró legyen a hangulat, és fényfestés is.
Aquaworld
Aquaworld

Valentine's Aqua Night a Napfényfürdő Aquapolisban - február 14. 

Kapcsolódjon ki a szegedi Napfényfürdő Aquapolis Aqua Night éjszakai fürdőzésén Valentin-napon is és élvezze a medencékből a kellemes zenéket DJ jóvoltából különleges fények áradatában, vagy kapcsolódjon ki a szauna szeánszok alatt! 

 

Valentin-napi éjszakai fürdőzés a Kecskeméti Fürdőben - február 14. 
Február 14-én, pénteken 21 órától Valentin-napi éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket a Kecskeméti Fürdőbe, ahol a legjobb R'n'B & Pop slágerekre csobbanhatnak és bulizhatnak a párok. Emellett mámoros virágok, rózsa, jázminos-olaj, Ilang-Ilang, és narancsvirág illatú szaunafelöntések is lesznek a hétvége folyamán. 

Februári zenés éjszakai fürdés Harkányban – február 15.

A harkányi látványfürdőben színes fények, italbár, a 2-es számú gyógymedence kinti részénél halk zene és színes fények, a benti részen kellemes csend és nyugalom vár mindenkit február 15-én. A zenét Dj Duly szolgáltatja, ingyen masszázs vár az első 25 vendégre, és ingyenes szaunafelöntések lesznek 20.30, 21.30, 22.30 órakor.

Valentin-napi éjszakai fürdőzés Bogácson – február 16.

Valentin-napi éjszakai fürdőzésre invitál február 16-án a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő, ahol 19:30-23:30-ig élvezhetjük a gyógyvizes medencéket, pezsgőfürdőt, gyermekpancsolót és úszómedencét.

Szerelmes szauna programok

Februári szaunaest Tiszakécskén – február 14.

A bőrápolás és a romantika jegyében rendeznek szaunafelöntéseket a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Szerelmes Nimfából gyógynövény, romantikus Provence, Love Is in the Air fantázianevű programok a finn szaunában és a gőzben.

Valentin nap az Aqua-Palace élményfürdőben – február 14.

Február 14-én Valentin nap alkalmából a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő is kedvezményes masszázs szolgáltatásokkal és szauna programokkal várja a fürdőzőket.
Valentin-nap a Hertelendi Termálfürdőben - február 14. 
Különleges programokkal készülnek a szerelmeseknek, február 14-én Valentin napján a Hertelendi Termálfürdőben. Gyertyafényes, zenés fürdőzés, kényeztető, különleges bőrápoló szaunaprogramok a Szauna Rock Stars mestereivel, pezsgőzés, kívánság lampion eregetés mind lesznek a szerelmesek napján. 

Valentin napi szauna hétvége a Zalakarosi Fürdőben – február 14-16.

A szerelem jegyében zajlanak majd a szeánszok a Zalakarosi Fürdőben a Valentin-napi hétvégén. Miből válogathatunk? Epres-cukros bőrradír a gőzben, pezsgős rituálé, Szerelem és egyéb dolgok, Hárman párban, olaszos szerelem, zsörtölődős sós dörzsöléssel, bolgár szerelem, levendulás-rózsás cukros bőrradírral a gőzben, franciás szerelem, édes mézzel kenegetve, spanyolos szerelem, forró hangulatban, jéggel hűtve.
Zalakaros szauna
Zalakarosi Fürdő

Valentin napi romantikus hétvége Igalon – február 15-16.

Valentin nap alkalmából különleges programokkal kedveskedik az Igali Gyógyfürdő. A pihenést aquafitness órákkal, izgalmas szauna szeánszokkal, élő zenés fürdőzéssel valamint Weisz Viktor és Sipos Tomi (Irigy hónaljmirigy tagja) duett műsorával teszik még felejthetetlenebbé. Romantikus fürdőzés a gyertyafényes medencékben, testet, lelket melengető romantikus szauna-szeánszok 2 napon át.

Valentin hétvége a Hagymatikumban – február 14-16.

Egész hétvégén Valentin napi romantika, masszázs és szaunaprogramok várnap a makói Hagymatikumban. Szombaton 18 órától dolce dance táncbemutató és táncoktatás, este szerelmes dallamok a lemezjátszónál DJ Boban párizsi romantikája. Pénteken, szombaton, vasárnap páros masszázs, Valentin tematikájú szauna szeánszok (400 ft/felöntés/fő)
Hagymatikum
Hagymatikum

Valentin a Gyulai Várfürdőben – február 14-16.

A Gyulai Várfürdő romantikus csomagajánlatokkal kedveskedik Valentin napon, amiben hódító szaunafelöntések, csábító koktélok és páros masszázs is van.

Valentin nap a Lenti Termálfürdőben - február 14.

Valentin nap alkalmából romantikus szauna szeánszokkal és kedvezményes belépőkkel várják a szerelmespárokat a Lenti Termálfürdőbe. A párok számára a szauna szeánsz ingyenesen igénybe vehető, illetve a pároknak a fürdő éttermében 1-1 pohár pezsgővel kedveskednek, hogy még jobb hangulatban teljen a Valentin napjuk.
A cikkben szereplő fürdőket egy interaktív térképen is megjelenítettük. Kattintson az alábbi gombra... 
Valnetin napi fürdős programok térképen
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem