Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Feszt! Eger 2019

Eger 2019. május 30. - 2019. június 01.
Hely3300 Eger, Bolyki-völgy


Feszt! Eger
Eger legnagyobb könnyűzenei fesztiválja a legismertebb hazai fellépőkkel várja az érdeklődőket, rendkívül egyedi helyszínen, fényfestéssel és óriási bulival.
Feszt! Eger – Csakazértis Zene! A legjobb hazai koncertek indítják a nyári szezont a Bolyki-völgy tíz méteres falai között. A festői környezetből adódó magával ragadó hangulatú fesztivál idén is a hazai zenei élet krémjét vonultatja fel.
Az esti programok előtt fedezzük fel a gyógyhelynek minősített város látnivalóit, ismerjük meg történelmét. Eger látnivalói között jelentős helyet tölt be Magyarország második legnagyobb bazilikája, a klasszicista stílusú Egri bazilika.
Aki Egerbe utazik, feltétlenül látogassa meg az Egri Várat is. A város fölé magasodó Egri Vár már messziről is lenyűgöző látványt nyújt.
Magyarország első állandó Beatles gyűjteményét is itt találjuk, hasonló jellegű múzeum csak három másik helyen található a világban.
Aki inkább rápihenne az esti koncertekre, látogassa meg az ország egyik legszebb fürdőhelyét, az Egri Termálfürdőt, vagy merüljön el műemléki környezetben a különleges gyógyvizű Török Fürdőben

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...Megnézem
2019. évi részletes program
CSÜTÖRTÖK

1. Színpad
19.00 - JETLAG
20.30 - Halott Pénz

PÉNTEK
1. Színpad
18.30 - PLASTICOCEAN
20.00 - AWS
21.45 - Road zenekar
23.30 - Bagossy Brothers Company

2. Színpad
19.00 - The Anahit
20.30 - ByeAlex és a Slepp
22.15 - Anna & the Barbies
00.00 - Dorothy zenekar

SZOMBAT
1. Színpad
18.30 - Before The Last
20.00 - Follow The Flow
21.45 - Quimby
23.30 - Bëlga

2. Színpad
19.00 - Fatal Error zenekar
20.30 - Fish!
22.15 - Ganxsta Zolee és a Kartel
00.00 - Leander Kills


Több információ a programról


Témába vág

Ingyen fürdőzés és családi mókázás gyereknapon országszerte

A fürdővárosok is készülnek a gyereknapra. Lesz olyan fürdő, ahova 12 év alatt ingyen mehetnek be a gyerekek, olyan is, ahol disco, csúszdaverseny és kincskeresés kerül terítékre. Családi futás, dínó show, lovas kocsikázás: minden a gyerkőcök szórakoztatására.

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!

7 dolog, amit mindenképp próbáljunk ki, ha fürdőbe megyünk

Ha végre eljutunk fürdőzni, már nemcsak a csobbanás vagy a csúszdázás az, amiért napokig ellennénk ott, hanem azok a különböző kezelések, szauna szeánszok, masszázsok, pakolások, amelyek kellemes felfrissülést kínálnak.