Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A fürdőkbe is megérkezik a Mikulás a héten

2018. 12. 03. 19:03
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A fürdővárosokban meglepetésekkel, játékokkal és finomságokkal várják a családokat és a Mikulást. A 10 éves Aquaworld születésnapját pedig hatalmas party-val ünnepelhetik a vendégek. Összeválogattuk a hét legígéretesebb programjait.

Mikulásváró műhely – Bük, december 4.

Zsák, zsák teli zsák... Mikulásváró műhely a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár színháztermében december 4-én:  kreatív foglalkozások, ünnepi készülődés, Mikulásváró parti. Részletek: Mikulásváró műhely Bükön.

Városi Mikulás Ünnepség – Orosháza, december 5.

December 5-én ünnepi hangulatban várhatják a családok a Mikulást Orosháza Főterén. Meglepetésekben nem lesz hiány. Az eseményről bővebben: Városi Mikulás Ünnepség Orosházán.

Mikulás After Party – Sárvár, december 7.

December 7-én Mikulás After Party-val várja vendégeit a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő, egészen éjjel 2-ig. További részletekért kattintson: Mikulás After Party a sárvári fürdőben.

XI. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál – Gyula, december 7-9.

Egy hosszú hétvégén át, több helyszínen csábítják Gyulán mézédes élvezetekre a látogatókat. Mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására várja a látogatókat. Mindent a színes programokról itt talál: XI. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál.
A fürdőkbe is megérkezik a Mikulás a héten

Adventi vásár Egerszalókon – Egerszalók, december 8.

Az egerszalóki adventi vásáron kézműves és helyi termékek széles választékával, forrócsokival, teával várják a látogatókat, míg a gyerekek maguk el is készíthetik a kis ajándékaikat. Bővebben itt tájékozódhat: Adventi vásár Egerszalókon.

Mikulás hétvége Zalakaroson – Zalakaros, december 8-9.

A Télapó színes programokkal várja a Zalakarosi Fürdő látogatóit december 8-án és 9-én: aquafitness, mesepercek, vetélkedők, versenyek, kreatív kuckó, disco... Az esemény részleteit itt olvashatja: Mikulás hétvége Zalakaroson.

Mikulás nap a Miskolctapolca Barlangfürdőben – Miskolctapolca, december 8.

A Miskolctapolca Barlangfürdőbe is érkezik a Mikulás december 8-án: mókás játékok, izgalmas meglepetések, buborékparty. 14 év alatt kedvezményes belépőjegyek. További információk: Mikulás nap a Miskolctapolca Barlangfürdőben.
A fürdőkbe is megérkezik a Mikulás a héten

Mikulás Party – Makó, december 8.

December 8-án a Mikulás és Hagymanó is a Hagymatikumban ünnepel, ahol kreatív sarokkal, koncerttel és zenés kívánságműsorral várják a családokat. A programokról bővebben: Mikulás Party Makón.

Óriás szülinapi buli az Aquaworld-ben – Budapest, december 8.

December 8-án ünnepli megnyitásának 10. évfordulóját az Aquaworld Élménybirodalom, csupa meglepetéssel, hatalmas tortával, ajándékokkal. Minden 10. életévét ez évben betöltő gyermeknek ingyenes a belépés! Kattintson a részletekért: Szülinapi buli az Aquaworld-ben.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem