Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

A bőség fürdői

2024. 03. 08. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Medencék és szaunák sokasága, színvonalas szolgáltatások, történelmi jelentőségű vagy éppen teljesen új komplexumokban. Az ország exkluzív fürdői közül mutatunk be kilencet.

Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest egyik legszebb, szecessziós stílusú fürdőjében hullámmedencével, pezsgőfürdővel, ülőmedencékkel, úszómedencékkel bővült a kínálat az évek során, ami mellett széles körű gyógyszolgáltatások, inhalatórium és szépségkezelések várnak a fürdőzőkre a Gellért-hegy lábánál.
A bőség fürdői
Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Hazánk páratlan, természetes termáltavában fürdőzve gyógyulhatunk minden évszakban. A hévízi fürdőkúra mellett több egyedi gyógyterápiás kezelést is ki lehet emelni, mint az iszappakolás, a híres súlyfürdő, a gyógymasszázs, valamint az ivókúra.
A bőség fürdői
Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Bükfürdő Thermal & Spa

Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő híres különleges szaunavilágáról, ahol olyan szaunákat próbálhatunk ki, amelyeket az országban máshol nem. Összesen 34 medencéből választhatunk Bükfürdőn, melyek közül már kora tavasszal kipróbálhatunk jakuzzikat, gyerek-, gyógy-, torna-, merülő-, súlyfürdő medencéket.
A bőség fürdői
Bükfürdő Thermal & Spa

Lepence Spa

Az erdős hegyoldalba épült római és török kort idéző Lepence Spa széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít Visegrádon, ahol tepidárium, finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, három aromakabin, jégkút, élményzuhanyok, infrakabin és natúr szauna várja a vendégeket.
A bőség fürdői
Lepence Spa

Széchenyi Gyógyfürdő

Pest első uszodájában összesen 21 medencét próbálhatunk ki, 10 szaunája között nedves és sóinhalációs gőzkabinok, aroma-, fény-, és vulkánszaunák várják a forróság kedvelőit. A vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus zenét, amennyiben éjszakai fürdőpartyra indulnak a Szecskába.
A bőség fürdői
Széchenyi Gyógyfürdő

Napfényfürdő Aquapolis

A négy évszakos vízi városban, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban 13 csúszda várja a gyerekeket és felnőtteket. Belső élménymedence terében gyerek-, termál-, gyógy-, úszómedencék, sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. Összesen 18 medencét és 6 szaunát próbálhatunk ki.
A bőség fürdői
Napfényfürdő Aquapolis

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Egerszalókon összesen 14 fedett és 10 nyitott fürdőlehetőség vár ránk a 8 szauna mellett. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és jakuzzi biztosítják a kellemes időtöltést. Csodaszép természeti környezetben fekvő fürdője büszkélkedhet olyan medencével, ahol ki-be úszkálhatunk a meleg gyógyvízben.
A bőség fürdői
Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Demjéni Termál Völgy

A Demjéni Termál Völgyben öt különböző hőfokú kültéri gyógymedence mind a testnek, mind a léleknek felüdülést jelentsen. Barlang- és élményfürdőjében csúszdák és élményelemek lettek kialakítva. Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője 17 beltéri medencével várja az ide látogatókat, ami mellett 9 csúszda biztosítja a szórakozást, 4 szauna pedig a pihenést.
A bőség fürdői
Demjéni Termál Völgy

Aquaworld Resort Budapest

Az Aquaworld Élményfürdő hatalmas fürdőkomplexum Budapesten. A fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és 11, összesen közel egy kilométer hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. Ezen kívül tematikus éjszakai fürdőpartyk, 10 különleges szauna és szaunaprogramok és wellness szolgáltatások színesítik a fürdőzők napját.
A bőség fürdői
Aquaworld Resort Budapest

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide