Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

A víz világnapja: kedvezmények és színes programok a fürdőkben

2017. 03. 20. 18:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Március 22-én, szerdán az ország több pontján várják a fürdők rendezvényekkel, oktató- és szabadidős programokkal, gyógyvízkóstolással a vendégeket. Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez több mint két tucat fürdő csatlakozott. Mi is ajánlunk néhány helyszínt.
A víz életünk forrása bőven megérdemli hát, hogy egy teljes napot szánjunk tiszteletére, dicséretére. A világnaphoz kapcsolódóan mi, a termalfurdo.hu szerkesztőségében például arról elmélkedtünk, miért is érdemes legalább havonta egyszer fürdőbe mennünk. 10 meggyőző okot is találtunk, itt olvashat erről.
Akiket nem kell győzködni a fürdő hasznosságáról, azoknak hadd ajánljunk néhány hazai helyszínt, ahol március 22-én változatos programokkal várják a látogatókat. Van, ahol még a hétvége is a világnap jegyében telik.
A szegedi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben március 22-én az iskolás csoportokat várják érdekes programokkal: előadásokkal, gyógyvízkóstolással, valamint vízzel való kísérletekkel. 

Érdemes lesz a hétvégén többedmagunkkal ellátogatni a másik szegedi fürdőbe is, hiszen március 25-én és 26-án 10 fő feletti csoportok előzetes bejelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosít az alapjegy típusú belépőjegyekből a Napfényfürdő Aquapolis.  A városban a Szent István téri víztorony, az„Öreg Hölgy” is izgalmas programokat tartogat.
A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez. Ezért ezen a napon ajándék ásványvízzel kedveskednek, és a januárban megújult fürdőtörténeti kiállítással várják a Gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace Élményfürdőbe, vagy az Árpád uszodába ellátogató vendégeket.
Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben, 22-én 50%-os kedvezményt biztosítanak az alábbi szolgáltatásokra: víz alatti sugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, aromafürdő, kleopátra fürdő, holt-tengeri sós fürdő.
 A víz világnapja: kedvezmények és színes programok a fürdőkben
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban vízi aerobic és szauna szeánsz mellett egy nem mindennapi zenei csemege is várható, mégpedig a Kunszentmártoni Fúvósok tavaszköszöntő műsora.

Saliris Resort Spa & Gyógy- és Thermal Fürdőben 50%-os, minden jegytípusra érvényes belépőjegy kedvezménnyel ünneplik a víz világnapját. Különleges szauna ceremóniák (12:00 – Tavaszi szél, 14:00 – Szódabikarbónás szeánsz, 16:00 – Epres joghurt álom, 18:00 – Jeges borzongás) is lesznek az egerszalóki fürdőben.
A Miskolctapolcai Barlangfürdő és Aquaterápia a teljes árú felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas időkorlát nélküli napi fürdőbelépő árából 50%-os kedvezményt biztosít március 22-én. 25-én pedig babaúszás nyílt nap lesz a Barlang Aquaterápiában.
A miskolci Selyemréti Strandfürdőben a teljes árú felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas időkorlát nélküli napi fürdőbelépő árából 50%-os kedvezményt biztosítanak szerdán, március 25-én 10-14 óra között pedig búvárkodás nyílt napot tartanak.
Kecskeméti Fürdő kültéri termálmedencéjében március 22-én, sötétedés után gyertyafényes fürdőzésen vehetnek részt a vendégek.
Zsóry Gyógy és Strandfürdőben a felnőtt és a nyugdíjas jegyek árából biztosítanak 50% kedvezményt.
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a víz világnapján teljes árú napijegyet vásárlók 1+1-es kupont kapnak ajándékba.
 A víz világnapja: kedvezmények és színes programok a fürdőkben
További résztvevőkről és programokról a Fürdőszövetség weboldalán tájékozódhat.

Szóljon hozzá