Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén

2018. 02. 14. 12:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Korábban is írtunk arról, hogy február 28-án jó pár hazai fürdőt lehet fél áron meglátogatni, most újabb résztvevőkkel bővült a Magyar Fürdőszövetség akciójához csatlakozók köre. Íme, a lista.
Szökjön ki egy fürdőbe! A félpénzes fürdőlátogatás, a Fürdőszövetség kezdeményezésére két éve indult. Akkor egy tényleges szökőnapon spórolhattunk, mostanra szökőévtől független hagyománnyá vált, hogy február utolsó napján országszerte olcsóbban fürdőzhetünk, szaunázhatunk, vásárolhatunk fürdőbérleteket.
Már 23 fürdő csatlakozott az akcióhoz. A fürdők teljes listáját, hol csobbanhat jelentős kedvezményekkel két hét múlva, a Magyar Fürdőszövetség oldalán találhatja. Előző cikkünket itt olvashatja, újonnan pedig a következő helyek csatlakoztak az akciós naphoz:

Hungarospa Hajdúszoboszló

2017-ben Az Év Fürdőjének választott hajdúszoboszlói fürdőkomplexum 15 000 m2-es  élményfürdő részlegébe lehet majd fél áron bemenni és a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő nyújtotta exkluzív élményeket megtapasztalni. Szaunázni pedig ingyen lehet majd aznap az Aqua-Palace vízipalotában.
Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén
Hungarospa Hajdúszoboszló

Miskolctapolca Barlangfürdő

Miskolctapolca igazi kuriózum a termálfürdők palettáján, barlangfürdője már látványra is csodásan egyedi, de Európában az is páratlanná teszi, hogy karsztban ilyen magas hőfokú víz nem található máshol. Február 28-án a felnőtt, a gyermek, diák, nyugdíjas időkorlát nélküli napi fürdőbelépőkhöz juthatunk majd hozzá 50% kedvezménnyel, majd csobbanhatunk a barlangban, ahol két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a vendégeket.
Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén
Miskolctapolca Barlangfürdő
Miskolctapolcán ezen a napon a Strandfürdő is 50% engedményt biztosít a wellness belépőkből, Miskolcon pedig a Selyemréti Strandfürdő vár kedvezményekkel.

Igali Gyógyfürdő

Családias hangulatú fürdőben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. A kedvezmény is korosztálytól függetlenül jár mindenkinek: a hónap utolsó napján minden vendég 50%-os felnőtt jegy áron (mindössze 1150 Ft-ért) veheti igénybe a fürdő szolgáltatásait. Az akcióban szereplő belépők 14:00 óráig válthatók.
Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén
Igali Gyógyfürdő

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Az orosházai fürdő élményfürdő részlege hatezer négyzetméter tömény szórakozás. A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos épületben egyebek mellett nyakzuhany, vízi sün, gomba, fekvőmasszázs, buzgárok, gejzír, sodrófolyosó segíti a relaxálást. A februári „ál-szökőnapon” ebbe a részlegbe szóló belépőből adnak 50% kedvezményt.
Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén
Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Borbála Fürdő

Az algyői Borbála Fürdő ezüstérmes lett 2017-es Az Év Fürdője közönségszavazáson, A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában. 7 medence és 4 szauna várja az ide érkezőket. Algyőn a napi belépőből biztosítanak 50% kedvezményt, a délutáni belépőjegyek pedig 25% kedvezmény lesznek megvásárolhatóak február 28-án. Ezen a napon 17.00, 18.00 és 19.00 órától szauna programokat is tartanak.
Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén
Borbála Fürdő

Továbbá:
Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda, Hódmezővásárhely: az 50% kedvezmény egész nap, bármely, egyszeri belépésre jogosító fürdőbelépőjegy árából jár.
Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő: a teljes árú felnőtt belépő, a diák-, nyugdíjas belépő vásárolható majd meg fél áron.
Hajdúnánási Gyógyfürdő: a teljes árú felnőtt napi fürdőbelépőjegy árából jár az 50% kedvezmény. Ezen felül 1+1 belépő kedvezményt kínálnak a vendégeknek a diák, a nyugdíjas és a szaunával kombinált egész napos fürdőbelépőjegyekből.
Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő: minden fürdőbelépőjegy árából 50% kedvezményt biztosítanak.
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark: az alap felnőtt fürdőbelépő árából (2800 Ft helyett 1400 Ft), a gyermekbelépőből (1800 Ft helyett 900 Ft) jár az 50% kedvezmény.
Az akcióhoz a 2017-es Az Év Fürdője verseny A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriájának nyertese, a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont is csatlakozott.
Nyitókép: Hungarospa Hajdúszoboszló