Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Ünnepelnek fürdőink a hétvégén: éjszakai fürdőzések, szaunaszeánszok, zenés mulatságok

2017. 10. 09. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A fürdők országszerte különleges programokkal készülnek a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából. Orosházán a gyógyfürdőbe például ingyenes lesz a belépés.

A Magyar Fürdőkultúra napja – Makó, október 14.

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő zenés műsorral, hastánc bemutatóval, szauna szeánszokkal, buborékesővel és habpartyval készül vendégei részére a Magyar Fürdőkultúra Napján. Részletek: Magyar Fürdőkultúra Napja Makón.

Éjszakai fürdőzés az Élményfürdőben – Debrecen, október 14.

Október 14-én hosszabbított nyitva tartással, különleges éjszakai hangulattal, extra fény- és hangtechnikával várja a fürdőzőket az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. További információk: Éjszakai fürdőzés az Élményfürdőben.
Ünnepelnek fürdőink a hétvégén: éjszakai fürdőzések, szaunaszeánszok, zenés mulatságok
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

Töklámpás éjszakai fürdőzés – Tiszakécske, október 14.

Ezen a napon a Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdőben éjfélig szórakozhatnak a vendégek, akik a zenés fürdőzés mellett filmet nézhetnek a termálmedencéből, féláron vehetik igénybe a Caracalla masszázskádfürdőt, sőt különleges szaunaprogramokon is részt vehetnek. A programról itt olvashat bővebben: Töklámpás éjszakai fürdőzés.

Magyar Fürdőkultúra Napja 2017. – Szeged, október 14.

A Napfényfürdő Aquapolis Csendes Wellness részlegén olyan különleges szauna programokon vehetnek részt a vendégek, mint a sörös-mentás, kávés-csokis vagy a pálinkás-jeges szeánsz. Bővebben itt tájékozódhat: Magyar Fürdőkultúra Napja Szegeden.

Magyar Fürdőkultúra Napja a Hungarospaban – Hajdúszboszló, október 14.

A Hungarospa a Gyógyfürdő és Aqua-Palace Élményfürdő részlegén ünnepli a Magyar Fürdőkultúra Napját előadás vetítéssel, koncerttel, Miki Mini partyval és szaunaszeánszokkal. A rendezvényről részletesen: Magyar Fürdőkultúra Napja a Hungarospaban.

Magyar Fürdőkultúra Napja a Kecskeméti Fürdőben – Kecskemét, október 14.

A Kecskeméti Fürdőben játékos, ügyességi feladatok, kézműves foglalkozások várnak a kicsikre, a nagyobbak kényeztető szaunaprogramokon és gyertyafényes termálfürdőzés közben lazíthatnak. Részletekért kattintson: Magyar Fürdőkultúra Napja a Kecskeméten.

Magyar Fürdőkultúra Napja Gyopárosfürdőn – Orosháza-Gyopárosfürdő, október 14.

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Élmény- és Parkfürdő ezen a napon ingyenes belépést biztosít a Gyógyfürdőjébe, ráadásul a gyógyászati részleg több szolgáltatását is ingyen ki lehet próbálni. Bővebb információk: Magyar Fürdőkultúra Napja Gyopárosfürdőn.
Ünnepelnek fürdőink a hétvégén: éjszakai fürdőzések, szaunaszeánszok, zenés mulatságok
Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Élmény- és Parkfürdő

Őszi gyalogtúra és gesztenyesütés – Zalakaros, október 14.

A Zalakarosi Turisztikai Egyesület egy őszi gyalogtúrával egybekötött gesztenyeszedésre, majd gesztenyesütésre várja az érdeklődőket október 14-én. Az esemény részletei: Őszi gyalogtúra és gesztenyesütés.
Borítókép: Kecskeméti Fürdő

Szóljon hozzá