Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Magyar csodák: ez a fürdő Európában is egyedülálló

A miskolctapolcai barlangfürdő igazi különlegességnek számít és nem csupán hazai viszonylatban.

A jakuzzi és a hidromasszázs egészségre gyakorolt hatásai

Ma már bárki számára elérhető a hidromasszázs és a jakuzzi. Telepíthetjük saját otthonunkba, akár még egy lakótelepi lakásba is beépíthető.

Ezért kenjük magunkra – érvek az iszapkezelés mellett

Az iszappakolás, pláne az iszapfürdőzés szokását először mindig kicsit kétkedve fogadja a kezdő wellnessező. Szóljon pár nyomós érv az iszapterápia mellett.

Hogyan javítja a láb és a csípő elváltozásait az úszás?

Csípőficam és dongaláb esetén úszással erősíthetjük izmainkat, lúdtalp esetén javíthatjuk talpboltozatunkat, enyhíthetjük a fájdalmainkat. Ehhez adunk némi segítséget, melyik úszásnemet gyakoroljuk, és próbálgassuk az alábbi betegségek esetén.

Ásvány, termál vagy gyógy? Végre eláruljuk a titkot

Sokan nincsenek vele tisztában, mi is a különbség az ásványvíz, a termálvíz és a gyógyvíz között. Most eláruljuk a titkot.

A züllés szinonimája: amikor a fürdőzést még erkölcstelennek tartották

Nem újdonság, hogy az emberek nem voltak mindig megszállottjai a fürdőzésnek. A tisztálkodási lehetőségek nagymértékben attól is függtek, hogy melyik társadalmi réteghez tartozott az illető.

Ezt a három dolgot egye, ha fiatal bőrt szeretne

Ha megfelelően étkezünk bőrünk hidratált és fiatalos, helytelen táplálkozás esetén pedig fénytelen és száraz lesz.

Tényleg egészségtelen a szénsavas víz?

Számtalan híresztelés és tévhit látott már napvilágot arról, hogy a szénsavas víz mennyire ártalmas a szervezetünkre. Nos, mi utánajártunk annak, mi ebből igazság.

Beindult a harc a pollenek ellen – mi is győzhetünk

Ahogy „nyílnak a völgyben a kerti virágok”, úgy nő az álmatlanul töltött órák száma és a zsebkendőfogyasztás a pollen allergiásoknál. Jön a tüsszögés, a szemviszketés, a torokkaparás és a fáradékonyság.

Öt dolog, amit biztosan nem tudott az eperről

Végre elérkezett az az időszak is, mikor kilószámra fogyaszthatjuk a friss, finom epret. Ez a gyümölcs amellett, hogy nagyon ízletes, még roppant egészséges is.

Otthoni pedikűr: hogy ne legyen ciki a szandál

Tavasszal előbújnak az edzőcipő és a csizma fogságából lábaink. Ha otthoni is pedikűrözünk néha, nem kell majd szégyenkeznünk, ha a szandált húzunk.