Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Dallamok, finom borok, jó hangulat - remek programok a hétvégére

2016. 09. 07. 07:55
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A hétvégére visszatér a nyárias idő, ami azért különösen izgalmas, mert sok helyen már szüreti és őszi gasztronómiai programok lesznek. És miért is ne lehetne a fürdőzést este egy jó borozással vagy koncerttel levezetni? A fürdővárosok erre is készülnek.

A Magyar Dal Hétvégéje Hévízen

Egy egész hétvégén át ünneplik a Magyar Dalt Hévízen. Szombaton a Karthago Együttes, vasárnap a Hooligans koncertje garantálja minden korosztály kellemes szórakozását. A koncertek ingyenesek! Részletek: A Magyar Dal Hétvégéje Hévízen.
Dallamok, finom borok, jó hangulat  - remek programok a hétvégére

Budapest Borfesztivál

A Budavári Borfesztiválon Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait, és a hazai nedűk mellett neves borkereskedők jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. 2016. szeptember 8-11. között a Budai Várban 15 ország, 220 borászat, 5000 féle bor várja a látogatókat. Négy napon át kulináris élmények, gazdag kulturális és zenei program, Szüreti Felvonulás, Népzenei és Néptánc Gála, gyerekprogramok.

Zalakaros Szüreti Mulatság

Remek szüreti programnak ígérkezik a Szüreti Szőlőkapkodó Zalakaroson szeptember 10-én. A hagyományos szüreti felvonulás idén is a Szüreti Szőlőkapkodó legszínesebb eseménye lesz, de e mellett fellépnek népzenei együttesek, a vásári forgatagban kézműves vásár és borházak bemutatója is megtalálható lesz. Részletes program: Szüreti Szőlőkapkodó.

Bioétel- és Borfesztivál Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep szeptember 9-11. között. Pénteken koncertet ad a Honeybeast, szombaton pedig Szabó Balázs és Bandája szórakoztatja majd a közönséget! Ide kattintva hangolódhat a programra.
Dallamok, finom borok, jó hangulat  - remek programok a hétvégére

Szarvasi Szilvanapok

Minden ami szilva! A programok között szerepelnek ételbemutatók, lekvárfőzés, szilvásgombóc készítése, a Kertbarát-kör kiállítása, pálinkaminősítés, lekvárminősítés. Színpadi produkciók InFusion Trió és Csemer Boglárka koncertje, Csűrdöngölő zenekar Bíró István vezetésével, Körös Party Band koncertje és utcabál. Részletes program: Szarvasi Szilvanapok.

Szóljon hozzá