Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek

2017. 11. 02. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Egészség
Tudta, hogy Hajdúszoboszló jótékony gyógyvízét több helyi szállodában is megtalálhatja, és a fürdő kihelyezett terápiáin orvosi felügyelet mellett, tb által támogatott kezeléseken gyógyulhat? Eláruljuk azt is, miért ideális wellnesshétvége úti cél a város, és mikor érkezzen ide, ha a finom hajdúsági ízek kóstolására vágyna.
Nemcsak nyáron, hanem ősszel is remek választás Hajdúszoboszló. A hűvösebb időszak kiválóan alkalmas arra, hogy kipróbáljuk a gyógyvízben és a wellness kezelések közbeni feltöltődést. A 36-38 C-os gyógymedencékben való fürdőzés az egyedi ásványi anyag és nyomelem tartalomnak köszönhetően gyógyítja a testet, de egyben a lelket is, hiszen a meleg vízben történő relaxálás oldja a stresszt, ezáltal kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lesz.
Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek

A fürdőkomplexum egyedi szolgáltatásai

Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a városi fürdőkomplexum mellett 12 helyi szállodában házon belül is lehet az áldásos hajdúszoboszlói gyógyvízben fürdőzni, valamint a gyógyfürdő által kihelyezett és saját terápiákon (12 szálláshelyen, ahol orvosi felügyelet is biztosított) tb által támogatott gyógykezeléseket igénybe venni. Napjainkban a hangsúly a komplex fizikoterápiás kezelésen van, tehát a fürdőkúra egyéb eljárásokkal, gyógytornával, mechanoterápiával, elektroterápiával egészül ki. A vendégeket a kihelyezett terápiákon is ugyanaz a minőség és szakértelem várja, mint a városi gyógyfürdőben. A kezelések széles kínálatából választhat, aki Hajdúszoboszlón szeretne gyógyulni. Gyógykúráját megelőzően egyeztessen orvosával és kérje az Önnek megfelelő kezelést a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben vagy a terápiák egyikén.
Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek

Wellnesshétvége céljából kiváló úti cél Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón mindent megtalálunk, ha szeretnénk kipihenni az őszi fáradtságot, vagy éppen, ha egy jó wellnessezés a cél. Első körben azt kell eldöntenünk, hogy milyen szolgáltatások fontosak számunkra. Hajdúszoboszló sok-sok tekintetben meg fog felelni az elvárásainak, hiszen itt szinte minden szálloda rendelkezik wellness részleggel. A wellness szolgáltatások kínálatában megtalálható a feszített víztükrű medence, jacuzzi, finn szauna, infra szauna, bio szauna, Kneipp-taposó, termálvizes medence, élményelemek, pihenők, sószoba. Ha apartmanban vagy vendégházban pihennénk, ezek a szolgáltatások az Aqua-Palace élményfürdőben várnak ránk minden nap.
Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek
Gyerekekkel történő utazás esetén sem kell aggódni, hiszen számukra is kikapcsolódás lesz az itt töltött idő: a legtöbb szállodában gyermekjátszó, gyermekmedence biztosított, az Aqua-Palace élményfürdőben pedig egy egész szint csak az ő igényük szerint lett berendezve.
Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek

A gasztronómia is fontos része a pihenésnek

Napjainkban mindenki próbál odafigyelni arra, hogy mit eszik, aki szeretne egészséges maradni. Ez a fajta életmód viszont nem jelenti, hogy le kellene mondanunk az ízletes magyar ételekről, de az alapanyag minőségére és az elkészítés módjára fontos odafigyelni. A hajdúszoboszlói éttermek, szállodák konyháin dolgozó szakácsok kiváló hozzáértéssel, a modern trendeknek megfelelően, kiváló íz gazdagsággal készítik a vendégek számára az ételeket. Kiváló alkalom a hajdúsági ízek kóstolására az év utolsó gasztrokulturális rendezvénye a Márton Napi Libalakoma, ahol november 10-12. között főként libából készült étkek kerülnek terítékre kiváló magyar nedűk kíséretében. Az idei rendezvényen is négy helyi szálloda séfje gondoskodik a vendéglátásról. A rendezvényen zenés és kulturális produkciók biztosítják a szórakozást.
Hajdúszoboszló az a hely, ahol egyszerre gyógyul a test és a lélek
Fürdőajánló
Hungarospa Hajdúszoboszló
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...