Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

2019 tíz legjobb magyar fürdője

2019. 11. 06. 20:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az idei Év Fürdője szavazáson olyan különleges fürdők diadalmaskodtak, mint Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője, a legsokoldalúbb gyógyvízzel rendelkező fürdő, sokoldalú élmény-, gyógyfürdők és aquaparkok.

10. Miskolctapolca Barlangfürdő

Egy igazi kuriózum lett a 10. helyezett, a Miskolctapolcai Barlangfürdő Európában egyedülálló, hiszen karsztban ilyen magas hőfokú víz nem található másutt. A barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. A strandon 6 medence, és összesen 8 szauna várja a melegedni vágyókat. Érdemes több napot is elidőzni ezen a csodás helyen, a legjobb szállásokat itt találjuk.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Miskolctapolcai Barlangfürdő

9. Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést az egerszalóki Salirisben, ahol összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda is található az exkluzív szaunavilág mellett. Nyitott medencéi közül egyedül a gyerekmedence nem használható a hideg évszakokban. A legjobb egerszalóki szállásokat itt keressük.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

8. Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője, a Zsóry, melynek medencéi közül három fedett gyógymedence, a kiúszón keresztül elérhető a külső élménymedence, a külső gyógyvizes medence, a „Nosztalgia” gyógymedence, emellett 2 fedett gyermekpancsoló és fedett pezsgőfürdő is üzemel egész évben. Összesen 23 medence és 6 szauna közül választhatunk, a bátraknak egy teljesen felújított csúszdapark biztosítja a nyári élményeket. Mezőkövesdi szállásokért kattintsuk: ide.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

7. Demjéni Termál Völgy

A Demjéni Termál Völgyben gyógyfürdő, barlangfürdő, strand és aquapark is üzemel. Itt találjuk Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjét, amihez csatlakozik egy hegybe süllyesztett, 24 méter átmérőjű és 25 méter mélységű csúszdatorony is. 5 télen is nyitott gyógymedence, és 11 fedett medence is rendelkezésre áll a varázslatos hangulatú fürdőben, amire nem elég egy nap, ezért mutatjuk a település legjobb szállásait.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Demjéni Termál Völgy

6. Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

A Tiszazug szívében található Cserkeszőlő fürdője,  ami nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a kilenc medence és a csúszdák a fiatalabb generációkat is bevonzzák. A három szintes Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását már nem csak nyaranta lehet élvezni, találunk itt egy igazi gyermekparadicsomot is, sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy szabadtéri medence kiúszó is tartozik a fedett élménymedencéhez. A Szauna Sziget infra-, finn szaunával és aroma kabinnal várja a forróság kedvelőit. Ha napokig ejtőznénk itt, Cserkeszőlő legjobb elérhető szállásait itt találjuk.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

5. Gyulai Várfürdő

A történelmi Gyulai vár szomszédságában, egy csodás ősparkos környezetben 5000 m2 vízfelülettel várja vendégeit a Gyulai Várfürdő. 13 fedett medencéje között van élmény-, gyógy-,úszó-, és termálmedence is, 6 nyitott fürdője hullám-, csúszda-, gyerek-, és gyógymedencét is rejt. 12 szaunája között van krio, finn, infrakabin, gőz és aromkabin is, melyek biztosítják a rekreációt. Az Aquapalotában óriási, kesze-kusza medencébe épített élményelemek– sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok, hidromasszázs eszközrendszerek – nyújtják az igazi wellness élményt.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Gyulai Várfürdő

4. Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben dél-tengeri hangulatot idéző, három csúszdás fedett családi élményfürdő, exkluzív szaunavilág, és csúszdákkal, fejesugró öböllel, hullám- és kalandmedencével, kalózhajóval, vízi várral rendelkező strandot látogathatunk. Legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz. Összesen 18 medence és 6 szauna biztosítja a felüdülést a környék legnépszerűbb fürdőjében, mely számtalan kiránduló lehetőséget is rejt, így érdemes több napot is eltölteni a városban.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

3. Zalakarosi Fürdő

Az év minden napján három medencével, két gyógyvizes ülőfürdővel és egy termálvizes medencével folyamatosan üzemel a Zalakarosi Fürdő fedett részlege. A beltéri élménymedencében tíz különböző vízi attrakciót és a vadvízi áramot is ki lehet próbálni. A strandon gyógy,- termál,- családi,- hullám,- gyermek és sportmedencék, csúszdák színesítik az önfeledt kikapcsolódás örömét. 20 medencéje közül 7 gyógymedence, és emellett 6 szaunában élvezhetjük a különleges szeánszokat. Ha maradnánk a városban, itt találhatjuk a legjobb szállásokat.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Zalakarosi Fürdő

2. Hungarospa Hajdúszoboszló

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa az idei Év Fürdője szavazáson második helyet ért el. A fürdő összesen 45 medencét, 15 csúszdát és 8 szaunát rejt. 11 gyógymedencében gyógyulhatunk, 9 élménymedencében kalandozhatunk, és 11 gyerekmedencében játszhatunk. A különlegességek között megtaláljuk a trópusi, a jégbarlang, a mozi fürdőt, a Pávai termálfürdő, a Gangesz, a Római a tengeri és a barlangfürdőt. Az Aquaparkban tizenöt különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. A gyógyfürdőben pedig több mint negyvenféle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett. Hajdúszoboszló legjobb szállásait: itt találjuk.
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Hungarospa Hajdúszoboszló

1. Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Az idei év legjobbja a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, ahol 18 medence, 7 csúszda, és 3 szauna kínálja a felüdülést. A strandolás szerelmeseit strandmedencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja, csúszdaparkja családi, 10 méterről induló kamikaze, és anakonda csúszdát is rejt. A gyermekvilágban vízesés, kalózhajó és kincsesbarlang található, a frissítő és gyógyító kezelések mellett pedig holisztikus gyógymódokkal is találkozhatunk. Itt az ország talán legsokoldalúbban alkalmazható gyógyvizében fürdőzhetünk, amely mozgásszervi panaszok mellett bizonyítottan jótékony hatással van nőgyógyászati és bőrbetegségekre is. Ha harkányi szálláslehetőségeket keresne,  ide kattinson!
2019 tíz legjobb magyar fürdője
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...