Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből

2017. 04. 21. 07:21
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Trópusi fürdő, mozi fürdő, Gangesz fürdő, Római fürdő, tengeri fürdő és barlangfürdő egy fedél alatt. Valahogy így hangzik egy olyan felsorolás, aminek különleges fürdőzést ígérő élményeit pont az ennyire szeszélyes időjárás ellen kell segítségül hívnunk. Járt már Európa legnagyobb fürdőkomplexumában? Hajdúszoboszlón keresse!
A legjobb, amit ezekben a napokban tehet, ha nem adja meg magát a tavasz szeszélyeinek, felkerekedik családjával együtt és felkeres egy remek hazai fürdőt. A hajdúszoboszlói Aqua-Palace Fedett Élményfürdő ajtaján belépve azon nyomban elfelejtetjük az időjárás kellemetlen áprilisi tréfáit.
Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből
Az Aqua-Palace vízipalota 15 000 m2-en egyedi hangulattal, húsz, különböző korokat és helyszíneket megidéző élménymedencével, sokoldalú wellness, fitness szolgáltatásaival, szörf pályájával várja a család apraját-nagyját. Itt található a legnagyobb hazai gyerekvilág is bébi és családi medencékkel. A gyerekek szórakozásáról foglalkoztató terem és játszóház is gondoskodik.

Trópusi tengerpart is épül Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban minden évben történik valamilyen fejlesztés. Idén bővült a Gyógyfürdő recepciója, ahol egy új betegbehívó rendszert is a vendégeink kényelmét szolgálja. Az Omega és tanmedence közelében két kisebb gyermekmedencét is építenek idén az apróságok örömére. Egy nagyszabású fürdőfejlesztésre is készül Hungarospa: a Tahiti Beach fantázianevű élményfürdőről már mi is írtunk.
Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből

A nyár sem marad el: ingyenes bulival nyit a strand

Noha, az ablakon kitekintve hihetetlennek tűnik, de az időjárás-előrejelzés szerint a mostani barátságtalan hideg jövő hét végére már csak egy rossz emlék lesz. Minden esély megvan tehát arra, hogy „Hugarosparyt”, a hajdúszoboszlói strand nagyszabású esti strandnyitó buliját ne árnyékolják esőfelhők. A strand május elsejei hosszú hétvégéhez igazodva idén április 29-én nyit. Keresztes Ildikó és barátai élőkoncertjét a vendégek ingyen tekinthetik meg aznap.
Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből
Míg májusban csak a tradicionális strandrészt, addig június elejétől, a nyári idő beköszöntével már a népszerű mediterrán tengerparti medencét, az Omega medencét és az úszómedencét is birtokba vehetik a strandolók. Májustól hétvégéken, júniustól pedig már minden nap nyitva tart az Aquapark, ahol összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a csobbanás szerelmeseit. A 6-12 éves gyerekek számára az Aquapark gyermek kalandmedencéket is kínál.

Program-kavalkád egész nyáron: kerek szülinapot ünnepel a fürdő

Kerek születésnapot, mégpedig 90.-et ünnepli idén a hajdúszoboszlói fürdő. Ez alkalomból az idei nyári szezon még különlegesebb lesz, még több izgalmas rendezvénnyel. A főszezonban minden hétvégén napközben zenés-táncos programok, szombat délutánonként pedig sztárfellépők szórakoztatják a vendégeket. Pénteken és szombaton a népszerű zenés esti fürdőzések idén sem maradnak el. Július 22-én, a születésnapi hét nyitányának estjén a Honeybeast koncerttel ünnepli fürdő. Az ezt követő héten többek között lesz Copacabana show, cirkuszi forgatag, dobshow. Augusztus 19-én Rúzsa Magdi élőkoncert zárja a nagyszabású nyári rendezvények sorát.
Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből
A gyerekeket és szüleiket a strand „Vízipók meseszínpadán” minden nap a különböző családi animációk szórakoztatják. A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton Habshow. 

Vidámság mellett minden adott a gyógyuláshoz is

Az idősebbeknek és gyógyulni vágyók a Gyógyfürdőben az OEP által támogatott, jól ismert gyógyfürdő kezeléseket igényelhetnek, melyeket egész évben kedvezményes csomagáron vehetik igénybe. 2015-ben a Gyógyfürdőben a súlyfürdő kapacitása jelentősen bővült, emellett új típusú kabinos széndioxid kezelőhelyek, továbbá egy Cryo hidegszauna is segítik a betegek gyógyulását A Gyógyfürdő saját reumatológus orvosai beutaló és várólista nélkül írják fel a kezeléseket.
Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből