Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ötcsillagos fürdőzés Az Év Fürdőjében

2016. 01. 20. 07:40
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Két jelentős elismerésben is részesült hazánk legnagyobb fürdője, a hajdúszoboszlói Hungarospa a tavalyi évben.
2015. május 1-én megkapta a Nemzeti Tanúsító Védjegyeket, amelyet a Magyar Fürdőszövetség és a Nemzetgazdasági Minisztérium közösen működtet. Gyógyfürdő, élményfürdő és strand-aquapark kategóriában az  elérhető legmagasabb, ötcsillagos minősítést, míg uszoda kategóriában négycsillagos minősítést kapott, úgy hogy minden minősített egység messze magasan túlteljesítette a minimum ponthatárt. A Hungarospa azért mérette meg magát a Nemzeti védjegyrendszerben, mert Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként, meghatározó piaci szerepénél fogva úgy érezte, hogy példát kell mutatnia a többi fürdőnek és egyúttal pozitívan szeretné megkülönböztetni magát azoktól, akik nem minősítik magukat. A fürdő vezetősége hisz abban, hogy  védjegy által garantált minőség tovább erősíti a fogyasztói bizalmat.
 
Ősszel újabb siker koronázta meg a tavalyi évet. A fürdő a termalfurdo.hu által meghirdetett országos közönségszavazáson  a verseny fő kategóriájában győztes lett, így büszkén viselheti az „Az Év Fürdője 2015” címet. A Hungarospa-ban nagy jelentőséget tulajdonítanak egy ilyen közönségszavazásnak, amely visszaigazolja a vendégelégedettséget, azt hogy jó úton jár a menedzsment a fejlesztésekben, a szolgáltatások kialakításában és a vendégek kiszolgálásában, tehát a vendég azt kapja, amit vár.
Ötcsillagos fürdőzés Az Év Fürdőjében

 
A Hungarospa kimagaslóan sikeres évet zárt 2015-ben. A főszezoni vendégforgalomnak köszönhetően az árbevétel jelentősen nőtt, így ősszel közel 300 millió forintot tudtak fordítani terven felüli beszerzésekre és felújításokra. A vendégelégedettség fokozása érdekében 2016-ban számos fejlesztést terveznek. A legjelentősebb szolgáltatás fejlesztés az online jegyértékesítés elindítása lesz, melyhez kapcsolódik egy új beléptető rendszer bevezetése is. Ez a fejlesztés a vendég kényelmét és könnyebb kiszolgálását szolgálja. Emellett idén a környezet megszépítésére is törekednek, így megújul az összes strandpénztár. Már befejeződött a strand „lepkeszárny” főbejáratának felújítása, majd sor kerül a sétányok burkolatának megújítására. Mivel 30 hektáros strandról van szó, ez önmagában sem kis feladat, de ezen felül a tradicionális strandrészen felújítják a kabinokat, valamint a hátsó részen a pancsoló medence új, műanyag borítást kap. A Gyógyfürdőben a bejárati recepciós részt és a kezelőhelyeket klimatizálják.
 
Reményeik szerint a vendégek örömmel fogadják majd a fejlesztéseket és idén is ellátogatnak az ötcsillagos színvonalú szolgáltatásokat, sok-sok vízi élményt és programot nyújtó fürdőbe.
Fürdőajánló
Hungarospa Hajdúszoboszló
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...