Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

2018. 04. 10. 11:11
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Sokat vártunk rá, de végre itt a jó idő, ami az utazni és pihenni vágyóknak is kedvez. Aki békés, nyugodt kikapcsolódásra vágyik, annak ez a legkedvezőbb időszak. Mit szólnának néhány kellemes naphoz Hajdúszoboszlón?

Sokszínű tavaszi kínálat

Sokan talán nem is tudják, hogy Hajdúszoboszló az ország egyik legnaposabb vidékének a központja, a napsütéses órák száma éves viszonylatban itt a kétezret is meghaladja. A tavaszi napsütés ugyan még csak enyhülést hoz, de máris fantasztikus lehetőséget kínál egy-egy hosszú sétára, a város megismerésére. Piknikezhetünk a Nádaspart horgásztó és szabadidőközpontban, megkóstolhatjuk a helyi ízeket a város rendkívül népszerű, rendszeresen megtartott gasztronómiai fesztiváljain, de felkereshetjük a helyi történelmi nevezetességeket is. A városból felkereshetjük akár a Hortobágyi Nemzeti Parkot vagy elindulhatunk egy kerékpáros túrára is. A tavaszi napfény persze néha csalóka, de ha beköszönt egy hűvösebb nap, Hajdúszoboszló üdítő termálvizében akkor is átmelegszik az ember teste és lelke.
A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

A nyugalomra vágyok kedvenc évszaka

A főidény előtti időszak kifejezetten kedvez azoknak, akik nem szeretik a nyüzsgést és a tömeget, hiszen még a zsúfolt, nyári szezon előtt, de már napfényes időben pihenhetünk. Bár a szolgáltatások tárháza ugyanolyan széles és minden igényt kielégítő, mint nyáron, ilyenkor még csendesebb a nemzetközi hírű fürdőváros. Akár gyógyulni szeretnénk, akár egy családi wellness hétvégét tervezünk, vagy csak kiszállnánk pár napra a munkahelyi mókuskerékből, a Hotel Délibáb**** jó választást mindenkinek.
A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

Gyógyító termálvíz minden korosztálynak

Hajdúszoboszlón több mint 90 éve élvezhetjük a helyi termálvíz gyógyító erejét. A hajdúszoboszlói gyógyvíz elsősorban a reumatikus betegségek kezelésére alkalmas, de egészségmegőrző hatása is kiváló, a benne való fürdőzés igazi védőpajzsot jelent a szervezet számára. A különleges gyógyvíz erejét a vendégek Hotel Délibáb**** saját, két különböző hőmérsékletre temperált gyógyvizes medencéjében is megtapasztalhatják, ahol különböző összeállítású fürdőkúra is várja őket.
A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

Megéri itt gyógyulni

Azok a vendégek, akik legalább négy hétköznapot eltöltenek a szállodában, TAJ kártya ellenében kedvező, támogatott áron vehetik igénybe a gyógyító kúra szolgáltatásait. A Hotel Délibáb**** saját reumatológus szakorvosa testre szabott kezelés sorozatot állít össze, igény szerint orvosi masszázzsal, ülőfürdővel, vízsugár masszázzsal, iszappakolással, súlyfürdővel, szénsavas fürdővel és víz alatti csoportos gyógytornával. Valamennyi kezelést a hotelben vehetik igénybe a vendégek és a kezelőlappal lehetőség van a közvetlenül a szálloda mellett található HungaroSpa fürdőkomplexum Gyógyfürdő részlegének felkeresésére is. A nyugdíjas korosztály számára a tavaszi időszakra a szálloda különleges, kedvezményes ajánlattal is készült, amely szinte azonnal meghozza a kedvet az utazáshoz
A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

Akár egy villámlátogatásra is

A teljes ellazulást a gyógyító kezelések mellett a tökéletes szauna élmény és a wellness részleg teszi teljessé. A mediterrán illóolajos és csokoládékrémes masszázsok mellett olyan különlegességeket is kínál vendégeinek a Hotel Délibáb, mint a Hungarikum masszázs, mely során a tradicionális magyar termékek – mint az Unicum vagy a pálinka – jótékony hatását élvezhetik külsőleg és belsőleg is. A szálloda különleges ajánlatának (Egy éjszakás kaland) köszönhetően a wellness részleg kezeléseit azok is kiélvezhetik, akik nem tudnak több napra a városban maradni. Így a rövid pihenés is tökéletes kikapcsolódást jelenthet a Hotel Délibáb falai között.
A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri