Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón

2018. 10. 24. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Az év utolsó szakasza ideális időpont, ha valaki nyugalomra vágyik. Nincs jobb, mint egy kellemes kirándulás vagy finom ebéd után elnyújtózni a termálfürdőben vagy a wellnessben. Jó szívvel ajánljuk Hajdúszoboszlót!
Bár a hajdúsági fürdőváros nemzetközi hírneve sokakat vonz ide, a gyönyörű, hatalmas tereket biztosító természeti környezetnek köszönhetően Hajdúszoboszló mindig nyugalmas pihenést ígér az idelátogatóknak. Az őszi időszak kifejezetten kedvez azoknak, akik nem szeretik a nyüzsgést és a tömeget. A szolgáltatások tárháza ebben az évszakban is ugyanolyan széles és minden igényt kielégítő, mint nyáron, de ilyenkor talán kicsit csendesebben telnek a nemzetközi hírű fürdőváros napjai.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón
S hogy miért érdemes ősszel is Hajdúszoboszlót választani? Elsősorban természetesen a csodálatos gyógyvíz miatt, amely már több mint 90 éve gyógyítja és kényezteti a város lakóit és vendégeit. A hajdúszoboszlói gyógyvíz elsősorban a reumatikus betegségek kezelésére alkalmas, de egészségmegőrző hatása is kiváló, a benne való fürdőzés igazi védőpajzsot jelent a szervezet számára. Az őszi időszak még rengeteg szabadtéri programra, kirándulásra is alkalmat ad Hajdúszoboszlón. Nagyokat sétálhatunk az óriási parkban vagy a Nádaspart horgásztó partján, finomságokat kóstolhatunk Márton Napi Libalakomán, de a Hortobágyi Nemzeti Park sincs messze, a kerékpározás szerelmeseit városnéző kerékpáros kalandtúra is várja.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón
Érdemes tehát több napra maradni Hajdúszoboszlón, ehhez a város egyik legnagyobb szállodája, a teljesen felújított Hotel Délibáb**** kényelmes és zavartalan pihenést biztosít. A hotel a belváros szívében található, barátságos atmoszférája mellett nagy előnye, hogy a különleges helyi termálvíz erejét a vendégek a Hotel Délibáb**** saját, két különböző hőmérsékletre temperált gyógyvizes medencéjében is megtapasztalhatják.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón
A teljes ellazulást szolgálja a finn- és bio szauna is, melyekhez merülő medence, trópusi élményzuhany és jégkút is tartozik, a szaunázás utáni pihenéshez pedig egy relaxációs kamra is rendelkezésre áll, sótéglákkal. Akár néhány napra, esetleg hosszabb időre érkezünk a városba, legyen a célunk gyógyulás vagy egy családi wellnesshétvége, a Hotel Délibáb**** ideális pihenési és gyógyulási lehetőséget kínál az idelátogatóknak.
A Hotel Délibáb**** őszi ajánlatai között mindenki találhat kedvére valót, akár az őszi szünetben, akár az ünnepek alatt érkezne, egy vagy több éjszakára Hajdúszoboszlóra. Az „Őszi Wellness” elnevezésű ajánlat már az őszi szünetre is foglalható, keretében kedvező áron vehető igénybe a hotel színvonalas wellness részlege, a pihenés pedig finom reggelivel és vacsorával egészül ki. A szálloda „Halloween” ajánlata is lassan aktuális, hiszen a november elsejei hosszú hétvégére szól. Legalább két éjszakás foglalás esetén büfé reggelivel és vacsorával, ingyenes wellness használattal, beltéri gyermekjátszóval és egy kellemes, őszi „tanya programmal” várják az érdeklődőket.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón
Azok sem maradnak ki egy kis lazító pihenésből, akik egy éjszakánál többet nem tudnak a pihenésre szánni. Nekik készült a Hotel Délibáb**** „Egy éjszakás kaland” ajánlat, melyben a szokásos reggeli és vacsora mellett, délutáni kávé és sütemény, valamint délután 3-ig meghosszabbított tartózkodás és wellness használat gondoskodik a rövid pihenés tökéletes eltöltéséről.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón
A Hotel Délibáb**** ajánlataival nemcsak az őszre, de már az év végi ünnepekre is készülhetnek a vendégek. Aki úgy dönt, hogy ezúttal szeretné a karácsonyt a szokásos rohanás és kapkodás helyett teljes kiszolgálás mellett, nyugalomban tölteni, annak a legjobb választás a Hotel Délibáb**** „Karácsonyi csomag” ajánlata. A december 23. és 26. között legalább három éjszakára foglalható ajánlat keretében a melengető termálvíz mellett érkezéskor a szobában édes meglepetés, ünnepi szauna szeánszok, a legkisebbeket pedig beltéri játszóház várja vidám kézműveskedéssel.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón
Az év utolsó napjaira is remek programot kínál a Hotel Délibáb****, december 28-tól indul a szilveszteri hangulat a szállodában, három féle szilveszteri parti, ünnepi vacsora és játékok várják a felnőtteket és a gyerekeket. Aki szeretne vidáman, pihenten átlépni a 2019-es esztendőre, búcsúztassa az óesztendőt a Hotel Délibáb****-ban.
Teljes az év végi élmény Hajdúszoboszlón