Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Gyógyfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből, ha este érkezünk

2020. 02. 07. 19:04
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha csak délután vagy az esti órákban tudunk ellátogatni a híres gyógyfürdők valamelyikébe, akkor még jól is járunk, hiszen 1100, 2900 vagy akár 3600 forintot is spórolhatunk. Összegyűjtöttük, hogy mely fürdőkben olcsóbb a délutáni belépő, mint a napijegy.

A válogatásunkba kizárólag gyógyfürdők kerültek be. Azok a fürdők, amelyek nem rendelkezenk ilyen minősítéssel, ebben a válogatásban nem szerepelnek.

Hungarospa Hajdúszoboszló – 500 Ft-nyi spórolás

A csarnok három gyógyvizes medencéje mellett négy nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőben több mint negyvenféle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett. A négy nyitott gyógyvizes medencében különböző attrakciók mellett pihenhetnek a fürdőzők. Az egész napos belépő 2200 forint, de ha 16 órától vesszük igénybe a fürdő szolgáltatásait, akkor már csak 1700 forintot kell fizetnünk, amivel 500 forintotot spórolhatunk.

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő – 3600 Ft-tal olcsóbb

A csodás természeti környezetben fekvő egerszalóki Saliris Fürdő sokoldalú, személyre szabott és színvonalas gyógykezelései között találunk gyógymasszázst, súlyfürdőt, parafangót, tangetort és víz alatti gyógytornát egyaránt. A csodaszép természeti környezetben fekvő fürdője büszkélkedhet olyan medencével is, ahol ki-be úszkálhatunk a meleg gyógyvízben. Az egész napos felnőtt belépő 5800 forint, de ha 17 órakor érkezünk, akkor csupán 2200 forintot kell fizetnünk, amivel 3600 forintot spórolhatunk. 
saliris
Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő – 750 Ft spórolás

A Harkányi Gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabadtéri gyógymedence biztosítja a gyógyulást az oda érkezőknek. A medencék vízfelülete összesen 2098 m2, hőmérséklete 34-38 fok. Az ionokban gazdag termálvíz hozzájárul a reumatológiai betegségek és a meddőség kezeléséhez. Az egész napos belépő 3950 forint, de 14 órától már 3200, amivel 750 forintot spórolhatunk.

Gyulai Várfürdő – 900 Ft spórolás

A Gyulai Várfürdő több medencéjében is különböző hőfokú gyógyvízben pihenhetnek a vendégek. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a fürdőzni vágyókat. A Polip medence 35-37°C-os gyógyvízzel feltöltött belső-külső medence, mely a természetvédelmi környezetben lévő parkba visz ki, de érdemes meglátogatni a Lovarda és a Pillangó medencét is. Emellett különböző gyógykezeléseket is kipróbálhatunk. A felnőtt napijegy 2600 forint, de ha 16 óra után érkezünk, akkor már csak 1700 forint, ilyenkor tehát 900 forinttal kevesebbet kell fizetnünk.

Csajda Fürdő – 650 Ft-tal olcsóbban

A gyógyvizes kezelések segíthetnek az izomfájdalmak és ízületi problémák gyógyításában a kalocsai Csajda Fürdőben, ahol két 35 fokos termálvizes medence biztosítja a kikapcsolódást. Kalocsán 1050 forint a felnőtt jegy, de ha az esti órákban csak 1 órára megyünk, akkor 400 forintot kell fizetni - amivel 650 forintot spórolhatunk -, ha 2 órára veszünk jegyet, akkor 900-at.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő – akár 2900 Ft-ot spórolhatunk

A sárvári gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik a vendégek a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést. A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben elfeledhetjük a hétköznapok gondjait, gyógyírt találhatunk fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. A napi belépő 4200 forint, de ha hétköznap délután 16 órától érkezünk, akkor 2100 forint, ha hétvégén, akkor 2500 forint a belépő. Azonban, ha még később érünk ide, este 19 órakor, abban az esetben már csak 1300 ft a belépő. Így akár 2900 forintot is spórolhatunk.
Sárvár fürdő
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ – 800 Ft-tal olcsóbb

3 fedett és 3 nyitott gyógymedence kínál gyógyulást Cserkeszőlőn, ahol szakorvosi rendelés is folyik. A gyógyvíz jótékony hatásainak köszönhetően nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is. A felnőtt belépő 2400 forint, de délután 16 órától már csak 1600 forint, amivel 800 forintot spórolhatunk.

Hagymatikum – 620 Ft spórolás

A gyógyvizes Sakk medence a szabadban van: nappal a fény simogatását élvezhetjük a gyógyító vízben, este pedig a csillagok alatt fürdőzhetünk. A beltéri Brüggölő 37°C –os gyógymedence vize természetes orvosság az izombántalmakra és az ízületi betegségekre, gyulladásokra, továbbá a reumás panaszokra is. Ezen kívül gyógytorna, súlyfürdő medence is található a Hagymatikumban, valamint számtalan gyógyszolgáltatást vehetünk igénybe. A felnőtt belépő 3100 forint, de ha délután 16 órakor érkezünk, már csak 2480 forint, amivel 620 forintot spórolhatunk meg.

Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő – 500 Ft-tal olcsóbban

Berekfürdő Magyarország egyik legrégebben működő híres gyógyvizű fürdői közé tartozik. A fürdő öt kültéri gyógymedencével rendelkezik, amiben enyhíthetjük bőr-, mozgásszervi-, nőgyógyászati, szív és érrrendszeri betegségünket. Kipróbálhatjuk a hidro-, balneo-, mechano- és elektroterápia szolgáltatásait. A felnőtt belépő 1500 forint, de ha zárás előtt 3 órával érkezünk, már csak 1000 forint.

Egri Termálfürdő – 800 Ft spórolás

Az egri fürdő gyógymedencéit kétféle gyógyvízzel töltik. Kénes termálvizet egy szezonálisan nyitva tartó ülő-, valamint egy 37 fokos, egész évben használható, élményelemekkel felszerelt pihenő-ülőmedencében találunk. A radonos gyógyvizet pedig további 3, egész évben használható medencében élvezhetik a gyógyulni vágyók. A felnőtt belépő 1900 forint, de 16 órától már csak 1100 forint, ami 800 forint különbséget jelent.

Igali Gyógyfürdő – 600 Ft spórolás

5 gyógyvizes és élményelemekkel teli medencében lazíthatunk Igalon a téli időszakban is, mely elősegíti a reumás mozgásszervi panaszok és sérülések utáni keringési zavarok, ízületi bántalmak gyógyulását. Kipróbálhatjuk a súlyfürdőt, a gyógyvizes kádfürdőt, a tangetort vagy az orvosi gyógymasszázst. A felnőtt jegy 2350 forint, de ha 14 óra után érkezünk, akkor már csak 1750.
Igal
Igali Gyógyfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő – 1100 Ft-tal olcsóbb

A Kehida Termálban a szabadtéri medencék közül minden évszakban várja az oda érkezőket egy gyógyvizes ülőmedence és egy gyógyvizes úszómedence. A fedett részen, egy üvegfallal elkülönülő teremben pedig egy súlyfürdős, nyakzuhanyos gyógymedence (mozgássérültek részére beemelő készülékkel) és egy 32-36 fokos kör ülőmedence biztosítja a vendégek nyugodt kikapcsolódását. A medencék mellett a Csend szobában lévő ivókút vizének rendszeres fogyasztása emésztési problémákra javallott. Az egész napos jegy 3400 forint, de ha zárás előtt 3 órával érkezünk, akkor már csak 2300 forintot kell fizetnünk.

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő – 900 Ft spórolás

3 fedett és 1 télen is nyitott gyógymedencét találunk Tiszaújvárosban, ahol a gyógyvíz főként ízületi, idült nőgyógyászati és urológiai betegségekre ajánlott. A fürdő gyógyászati részlegén többféle fizioterápiás kezelés: tornatermi és víz alatti gyógytorna, iszappakolás, masszázs, víz alatti masszázs, termálvizes, kénes, gyógynövényes kádfürdők és súlyfürdő várja a gyógyulni vágyókat. Az egész napos belépő 2500 forint, de 16:30-tól már csak 1600 forint.

Csokonyavisonta Gyógy és Strandfürdő – 600 Ft spórolás

A 2-2 fedett, ill. nyitott gyógyvizes medencék 35-37 celsius fokos gyógyvízzel üzemelnek Csokonyavisontán, mely jól alkalmazható mozgásszervi megbetegedések és elfajulásos gerincbántalmak, idült nőgyógyászati problémák és gyulladásos betegségek kezelésében. Kipróbálhatjuk a szénsavas fürdőt és a gyógyvizes kádfürdőt is. A felnőtt jegy 2200 forint, de ha zárás előtt 3 órával érkezünk, 1600 forintot kell fizetnünk.
csokonyavisonta
Csokonyavisonta Gyógy és Strandfürdő
Korábban írtunk azokról a fürdőkről is, ahol nem csak délután, hanem a nap bármely szakában válthatunk néhány órára szóló belépőt. Ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket. (Talán nem meglepetés, hogy lesznek átfedések a fenti listával)
A cikkben szereplő fürdőket egy térképen is megjelenítettük. A térképhez kattintson az alábbi gombra. 
Gyógyfürdők, ahol spórolhatunk a belépő árából, ha este érkezünk
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Őszi wellness élmény a Szigetközben

Ajándék masszázs kedvezmény és gyerekeknek egy egésznapos Ugripark belépő! Most hatalmas kedvezménnyel: 12 900 Ft/fő/éjtől félpanzióval. Megnézem