Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Hét úti cél, amit mindenkinek látnia kell az olasz Adrián

Ha a tengerparti strandolás és napozás után szívesen beiktatnának egy kirándulós napot, ajánlunk néhány kihagyhatatlan úti célt, ahol az egész család jól érezheti magát.

Ausztria 10 festői tava

Annak ellenére, hogy Ausztriának nincs végtelen tengerpartja, gyönyörű, kristálytiszta alpesi tavakkal áldotta meg az ég. Összegyűjtöttük közülük a legmélyebb, a legnagyobb, a legmelegebb és a legbájosabbakat.

Csodaszerek a kamrából, a nyári szépségért

A nyári ragyogó bőrért és a csillogó hajért házi „csodaszerekkel” is sokat tehetünk. Ajánlunk néhányat!

Fürdőfesztivál, bor és jazz: programok strandolás mellé

Cserkeszőlőn, Harkányban, Zalakaroson és Tamásiban igazi fesztiválhangulattal és sztárfellépőkkel várják az érdeklődőket. A borkedvelők Bükfürdőn és az Egri Termálfürdőben is kóstolással színesíthetik a fürdős élményeiket. Összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb programjait.

Mennyibe kerül a családnak? Hat hazai aquaparkban jártunk

Vidámságra, mozgalmas hétvégére vágyik a család? Akkor itt az ideje, hogy kitombolja magát a család egy izgalmas vízi parkban! Összegyűjtöttünk néhányat az ország hat különböző pontjáról, utánajártunk a belépőáraknak is.

13 szuper határ menti fürdő

Bemutatjuk a határvégi fürdőket, nyugatról indulva teszünk egy teljes kört, végig a magyar határ mellett haladva, így bukkanhatunk olcsó, bájos, modern, mediterrán, eldugott, alig ismert, vagy épp nagyon népszerű fürdőkre.

Hét spirituális hely, ahol igazán feltöltődhetünk

Mikor valláshoz kapcsolódó helyeket, épületeket látogatunk meg, spirituális tájakat, zarándokközpontokat fedezünk fel, akkor úgy érezhetjük, hogy a test, a szellem, és a lélek teljes összhangba kerül egymással.

A java még hátra van: fesztiválmustra a Balatonnál

Ismerünk még egy ilyen helyet, ahol egyszerre nyaralunk, fesztiválozunk és strandolunk? Tengernyi program vár még idén minket: Balatonboglár, Veszprém, Keszthely, Paloznak, Siófok: összegyűjtöttük, mit tartogat még számunkra a balatoni nyár.

A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand

Ha szereti a kisebb, családias hangulatú, bájos strandokat, ahol nincs tömeg, mégis egy jót csobbanhat, akkor válassza ezeket a fürdőket, ahol fejenként 1500 forintot sem éri el a belépő ára.

Thalassoterápia, a módszer, ami a tenger gyógyító erejét használja

A thalassoterápia tengervíz és tengeri algák segítségével pezsdíti fel a testet és a bőrt, hidratál, javítja a vérkeringést, így ha tengerparton nyaralunk, kötelező kipróbálni ezt a Franciaországban tökéletesre fejlesztett módszert.

Így lesz vidám a családi nyaralás

Javában tart az iskolai vakáció, végre a jó idő is megérkezett, de még nem találták ki, hol nyaraljon a család? Ilyenkor már nem egyszerű a döntés, de ha olyan helyet keresnek, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, ráadásul hűvös időben sem unatkoznak, akkor Zalakaros a jó választás!