Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

GoGreen: Webes alkalmazással buzdít környezettudatos wellnessre a sárvári TDM

Egy úgynevezett GoGreen generátort hozott létre a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Ennek a segítségével igyekeznek olyan tippeket adni az utazást tervezőknek, amikkel környezettudatosabbá tehetik a wellness pihenést.

Bronzérmes a magyar trió a szaunamester világbajnokságon!

Nemrégiben ért véget a szaunamester világbajnokság döntője, mely 2021-ben Lengyelországban zajlott. Az egy hetes döntőre a magyar világbajnoki csapatot rekordszámú hazai szaunarajongó és szakmabéli kísérte el. A bronzérem a magyar szaunamester szakma kiemelkedő eredménye.

Az őszi hónapokban Hévízen még javában tart a strandszezon, az indiánnyár is rengeteg programot tartogat

A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni ősszel a legjobb.

Nem csak fürdőkultúra van, Kultúrfürdő is volt

A fürdők már a római birodalomban sem csak a tisztálkodás helyszínei voltak. Élénk közösségi élet zajlott a pihenő helyiségekben, fontos találkozásoknak adtak helyet a medencék. Ma sincs ez másként, a fürdő kikapcsolódás és feltöltődés is, főként ha olyan izgalmas kezdeményezésekbe botlunk, mint a Kultúrfürdő programsorozat volt.

A 7 legszebb magyar kastély

A legmutatósabb hazai kastélyok ideális úti célok egy-egy kellemes őszi kiránduláshoz. Ráadásul a legtöbbjük közelében remek termálfürdőt is találni. Lássuk, merre induljunk!

Az erdélyi Hévíz: úti célunk a Félix-fürdő

Kiránduljon velünk Erdélybe! Ma a közkedvelt úti cél, Nagyvárad felé indulunk, amelytől nem messze egy a mi Hévizünkhöz hasonló csodaszép fürdő vár minket.

Ezek a strandok még mindig nyitva vannak

A nyárnak vége, de a következő néhány napban még 29-30 fok körüli hőmérséklet is lehet, és nagyon sok strand is nyitva van még. Több helyen a szabadtéri csúszdákat is használhatjuk, a hullámmedencék közül azonban már csak néhány működik az országban. Mutatjuk a részletes listát.

Ne csak pacsáljuk - igyuk is! Ivócsarnokok a fővárosi gyógyfürdőkben

Még a rendszeresen termálvízhez járók sem nagyon tudják, hogy a gyógyvíz bizony nem csak fürdőzésre, de ivókúraként alkalmazva is kiváló hatást fejt ki.

Kirándulás a maximumon: hegymászással egybekötött fürdőzés

Micsoda élmény, mikor egy a fárasztó mászást követően festői panoráma tárul a szemünk elé! És az milyen jó, amikor a kiadós túra után egy közeli fürdőben pihentethetjük fáradt izomzatunkat! Számos helyen összeköthetjük a két élményt.

6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

Ha kedvelik a csendes, békés, családias légkört, vagy a 10 csúszdával és tucatnyi medencével ellátott, esetleg az erdő közepén kialakított fürdőket, Zala megyében sem fognak csalódni.Szent Gróth Termálfürdő

Eldugott termálok és élményfürdők sokasága Somogy megyében

Termálfürdők, melyekről talán még nem is hallottunk, nyugodt, családi strandok, nagyobb élménykomplexumok, búvárkodásra alkalmas uszoda egyaránt rejtőzik a Dél-Dunántúlon, Somogy megyében.