Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Egy ideig zárva lesz a debreceni fürdő

2019. 03. 02. 12:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő tíz napig tartó leállását állagmegóvó munkálatok teszik szükségessé. A március 4-én kezdődő karbantartás alatt a Termálfürdő viszont zavartalanul látogatható.

A Mediterrán Élményfürdő a félévente kötelező karbantartási munkálatok miatt, 2019. március 4. és március 13. között zárva tart. A létesítmény 2019. március 14-én (csütörtökön), 12:00 órától fogadja újra a vendégeket.

 

A 15 éves fedett élményfürdő első hosszabb időtartamú leállását néhány nagyobb állagmegóvási munkálat teszi szükségessé, amelyek a korábban megszokott négynapos üzemszünetek során nem voltak elvégezhetőek – tájékoztatta szerkesztőségünket Aquaticum SPA. Így a jövő héten többek között sor kerül a csúszdák valamint a kétszintes gyermekjátszó nagy karbantartására, a medencék újrafugázására, a világítások felülvizsgálatára, javítására, valamint egyéb festési és  burkolási munkákra.
 

Egy ideig zárva lesz a debreceni fürdő

A termálfürdőben továbbra is pihenhetünk

A karbantartási munkálatok az Aquaticum Termálfürdőt nem érintik. A négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) és a „lélek kútjának” elnevezett váltófürdő, a kültéri medence, a gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, valamint szauna- és gőzkabinok, kényelmes pihenőhelyiségek a hét valamennyi napján várják itt a pihenni vágyó vendégeket.

 

Egy ideig zárva lesz a debreceni fürdő


Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide