Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Június 20-án nyit Debrecenben az Aquaticum új strandja

2020. 06. 18. 19:36
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
Látványos videókkal csinálnak kedvet az új strandhoz. Úgy tűnik, hogy az ország talán legegyedibb strandja épült meg Debrecenben.
Június 20-án, az eredetileg tervezett időponthoz képest néhány hét késéssel nyitja meg a kaput a régi Nagyerdei Strand helyén a vadonatúj Aquaticum Strand.
Januárban már beszámoltunk arról, hogy milyen egyedi megoldásokra lehet számítani az új strandon. Lesz 2000 négyzetméter területű gyerekvilág, gyerek kalandmedencével, vízi játékokkal, családi csúszdával. Egyedülálló látványosság lesz, hogy a központi épület különböző élményszintjeit 12 méter magas élő zöldfal és vízfüggöny fogja körbeölelni. Vízi barlang és billegő vízi ösvény is készül, a strand több medencéje mellett lesz bár.
Az alábbi képre kattintva képgaléria nyílik a látványtervekről:
A nyitáshoz közeledve 20 másodperces kedvcsináló videók kerültek fel az Aquaticum Facebook oldalára. Ezekkel számolnak vissza a nyitás napjáig.
Ízelítőül íme az egyik:
 
A nyitás napján és másnap, azaz június 20-21-én 11:00 és 17:00 között Strandmaraton elnvezési programsorozattal várják a vendégeket a strandon, amelyekkel elsősorban - de nem kizárólag - a családokat célozzák.
Az Aquaticum fedett élményfürdője egyébként már június 19-én megnyit, ami a júniusi változékony időben kifejezetten jó hír, hiszen így eső idejére be lehet menekülni a fedett részbe.
Debrecentől nagyjából 20 percnyi autóútra található Hajdúszoboszló, amely Európa legnagyobb fürdőkomplexumának ad otthont. A két város által együtt kínált fürdőzési lehetőségeket idén nyártól valószínűleg csak sok nap alatt lehet majd kimeríteni.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...