Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Három hátizsákos a debreceni hostel

2015. 11. 17. 18:43
Forrás: Turizmus.com
Hotelvilág
A College Hostels lánc tagjaként működő OEC West és Medikus Hostel a besorolásában a legmagasabb, három hátizsákos minősítést nyerte el a debreceni ifjúsági szálláshelyek közül elsőként.
Az ifjúsági szálláshelyek hátizsákos tanúsító védjegyét a Nemzetgazdasági Minisztérium ebben az évben létesítette –a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége által kidolgozott szempontrendszer alapján – azzal a céllal, hogy a megfelelő szakmai nívójú ifjúsági szálláshelyeket kiemelje a többi közül.
Az Egyetemi Klinikák területén, ősfás környezetben elhelyezkedő négyszintes szálló OEC West épületszárnyában 56 egyágyas és 24 kétágyas színvonalasan felszerelt, klimatizált apartman áll a vendégek rendelkezésére, míg a Medikus szárnyban 105 háromágyas szoba található. A lakóegységekhez külön fürdőszoba, televízió, telefon, internet csatlakozási lehetőség tartozik, az apartmanokban pedig konyhasarkokat is kialakítottak.
„Ahhoz, hogy a legmagasabb minősítést elérjük, azon szolgáltatásainkat bővítettük, melyek a szabadidő tartalmas eltöltéséhez nyújtanak segítséget" – emelte ki Gönczi Zsuzsanna, a College Hostels vezérigazgatója. A 24 órás recepció, biztonsági szolgálat, központi széf, mosoda, műfüves sportpálya, ingyenes parkolás és wi-fi mellett új családbarát szolgáltatások jelentek meg: kerékpárkölcsönző és tároló, könyvtársarok, gyerekjátszó valamint homokozó.
Az OEC West és a Medikus Hostel lakóegységeinek egy része a szorgalmi időszakban külföldi orvostanhallgatóknak nyújt szállást, de az apartmanház egész évben fogad egyéni vendégeket is.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...