Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá

2017. 11. 30. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Az ajándékozással idén nem fog melléfogni. Hogy honnan tudjuk? Találtunk egy helyet, ahol már be is csomagolták a meglepetést, amit boldogan adhat át. Hogy mi lesz a csomagban? Pihenés, nyugalom és felfrissülés szerettei legnagyobb örömére.
Közeledik az év legszebb ünnepe, azok, akiknek igazán fontos, hogy a család karácsonya idén is tökéletes legyen, lassan már gondolkodnak a teendőkön. Mi legyen a menü, kinek milyen ajándékot vegyünk, és vajon hogyan oldjuk meg úgy a készülődést, hogy a december 24-én ne hulla fáradtan álljunk a fenyőfa mellett gyertyagyújtáskor – fontos és kikerülhetetlen kérdések, melyre most Gyulán mindenki megtalálhatja a választ!
Legyen szó családi ünnepről, finom vacsoráról, pihenésről vagy ajándékozásról, Magyarország kedvelt fürdővárosának egyetlen négycsillagos wellness szállodája mindenre nyújt megoldást. Gyula nem véletlenül az egyik legkedveltebb belföldi úti célunk. A kellemes, mediterrán hangulatú történelmi kisváros sétálóutcái, főtere, az egyik legszebb hazai várunk, a Gyulai Várfürdő testet és lelket frissítő szolgáltatásai sokakat vonzanak ide.
Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá
A Wellness Hotel Gyula **** Superior, a dél-alföldi régió első, a fürdőváros egyetlen 4* superior wellness szállodája, ahol a magas színvonalú szállásajánlatok és a minőségi ellátás mellett a szolgáltatások bőséges tárházát kínálja az idelátogató vendégeknek.
Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá
A gyulai hotelben az ünnepek előtt, alatt és után is édes a pihenés. Ha valaki az ünnepeket mindenképpen szeretné otthon tölteni, egy kis karácsony előtti feltöltődésre, annak is érdemes Gyulára, a Wellness Hotel Gyula**** Superiorba látogatnia, az adventi napokra ugyanis több kedvező árú ajánlatot is találunk a szálloda kínálatában. A nyugodt, békés, az egész család számára örömteli ünneplést nemcsak otthon, hanem egy színvonalas hotelben is megszervezhetjük. A szállodában töltött ünnepnapok garantálják a pihenést, a meghitt hangulatot, ami mellé csak ráadás a fürdőzés, a gyerekprogramok az egész napos játék, élmény. Ünnepek után, a téli szünetben végre nyugodtan együtt lehet a család, ilyenkor a legtöbb szülőt is szabadságra engedik. Érdemes kihasználni a nyugodt, közös napokat, ilyenkor otthon gubbasztás helyett sokkal jobb belevetni magunka az önfeledt pihenés örömeibe Gyulán.
Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá
Sőt, ha épp azon töprengenek, mi kerüljön a karácsonyfa alá, erre is találnak megoldást. A Wellness Hotel Gyula**** Superior ajándékutalványait idén is többféle csomagban kínálják. Az utalványok különböző értékben használhatók fel a hotel bármely szolgáltatására. Egy kellemes vacsora, egy masszázs vagy akár egy frissítő wellness hétvége – válasszon bármit, a fa alatt igazi örömet és meglepetést fog szerezni a családnak vagy a barátoknak. Választhatunk ajándékutalványt vasárnaptól csütörtökig, illetve hétfőtől vasárnapig tartó időszakra is Mindkét ajándékutalvány tartalmazza a szállást erkélyes Superior szobatípusban, büféreggelit, wellness ebédet, büfévacsorát, valamint a szálloda wellness oázisának korlátlan használatát. A szálloda értékalapú ajándékutalványai a pénztárcához is könnyen igazítható ötletek, hiszen már 5000 Ft-tól elérhetőek.
Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá
A szemet is gyönyörködtető wellness oázisban élmény-, gyermek- és pezsgőmedence, a szaunaszigeten finn szauna, infrakabin, gőzkabin és merülőmedence is várja a lazulni vágyókat. Az élményt masszázsok, szépészeti kezelések és fitnesz használatával tehetjük teljessé. A hotel a gyerekre is gondol, a legkisebbek egyetlen percig sem unatkoznak majd a Csigakert játszóházban, ahol labirintus, ugráló vár, csúszda, szivacs sarok és labdatenger várja őket.
Tuti ajándék tipp: wellness élmény a karácsonyfa alá
Lepje meg szeretteit a legfontosabbal: pihenéssel, nyugalommal és felfrissüléssel, és pipálja ki a karácsonyi ajándéklistát már most! 

Szóljon hozzá