Ezek a strandok nyitnak ki a hétvégén

2018. 04. 27. 13:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Kellemes, kora nyarat idéző hangulattal búcsúzik az április. Országszerte számos strand kihasználva a jó időt már most hévégén megnyitja kapuit. Van, ahol igazán nagyot fog szólni a nyitóbuli, máshol a szerencsések korlátlan bérletet is nyerhetnek a nyári szezonra. Íme, a lista a strandokról, ahol már holnaptól mártózhatunk.

A legtöbb strand április 28. szombatra időzíti a nyitást

Zalakaros: A Zalakarosi Fürdőben búvárkodni és kincset keresni is lehet majd a strand nyitónapján, a legszerencsésebb merülő pedig 2 fő részére szóló korlátlan belépési lehetőséget is nyerhet a strandi szezon utolsó napjáig.
Hajdúszoboszló: A Hungarospa-ban egy hatalmas bulival köszöntik a jó időt. A nyitónapon a strandra látogató vendégek este "Zenevonat" élőkoncerten szórakozhatnak, ahol az Abrakazabra zenekar adja elő az LGT legismertebb dalait, fellépnek: Karácsony János, Solti János, valamint Heinz Gábor Biga és Vers Mónika Nika. Most szombattól a tradicionális strandrész várja a vendégeket Az Év Fürdőjében. A pünkösdi hétvégétől (május 19-21.) két vadonatúj gyermek medencét és Omega medencét is használhatják már a vendégek, május 26-tól pedig a mediterrán tengerparti medence és az úszómedence is a strandolók rendelkezésre áll.
Demjén: Demjéni Termál Völgyben április 28-tól a termál részleg mellett már az aquapark is elérhető lesz: 6 kültéri termálmedence, gumikarikás rafting, ugrómedence, kamikaze és osztott-pályás csúszda várja a szabadban a csobbanni vágyókat.
Budapest: Elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat, április 28-án.
Ezek a strandok nyitnak ki a hétvégén
Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő
Bükfürdő: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban hétvégén nyit az Óriásbuborékos strandmedence, a Maci pancsoló és megnyílik a nyári bejárat is.
Miskolc: Mindhárom miskolci fürdőben kezdetét veszi a strandszezon holnaptól (április 28. ). A Miskolctapolcai Strandon megnyitják az 50 méteres úszómedencét, Selyemréti Strandfürdő medencéit is birtokba vehetik a majd a fürdőzők csakúgy, mint a Miskolctapolca Barlangfürdő hat kültéri medencéjét.
Ráckeve: Április 28-tól az Aqualand szabadtéri termál élménymedencéjét, a termál ülőmedencét, a Vízi Bárt, sportpályát és a játszóteret is lehet majd használni. Május 4-től a családi- és gyermekmedence, május 18-tól pedig az úszó- és sportmedence, a csúszdapark és a gyógyvizes medence is kinyit.
Ezek a strandok nyitnak ki a hétvégén
Aqualand Ráckeve
Sárvár: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő strandja is kinyit szombaton medencékkel, csúszdákkal.
Szeged: Napfényfürdő Aquapolis strandja is kitárja kapuit a csobbanni vágyók előtt.
Mezőkövesd: a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő strandja április 29-től látogatható.
Ezek a strandok nyitnak ki a hétvégén
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő 
Harkány: a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben április 26-án vette kezdetét a strandszezon a VI-os számú Lepke medence megnyitásával, melyhez, április 28-án a IV. számú sportmedence csatlakozik. Ami pedig a nem is oly távoli jövőről elmondható: május 18-tól nyit a csúszdapark, az V-ös számú Lepke medence és a VII-es számú gyerekmedence. A VII-es számú gyerekmedence hétvégente és csak jó idő esetén üzemel egészen június 15-ig. Június 15-től a VII-es számú gyermekmedence folyamatosan üzemel.
Amit a fővárosi strandokról még tudni lehet: a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda május 26-án, a Római Strandfürdő május 27-én, a Pünkösdfürdői Strandfürdő június 2-án nyit majd.
Nyitókép: Miskolctapolca Barlangfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...