Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Gyereknapi fürdős programok 2022-ben [térképpel]

2022. 05. 27. 09:30
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Számos fürdővárosban készülnek a gyereknapra kreatív foglalkozásokkal, ugrálóvárral, arcfestéssel és különböző zenés-táncos gyerekműsorral. Több fürdőben egész hétvégén várják a gyerekeket a színes programok, egyes helyeken kedvezményes a belépőjegy, és van, ahol a hétvégén ingyenes a belépés a 14 éven aluliaknak. Összegyűjtöttük, mely fürdőkben és fürdővárosokban kínálnak gyerekprogramokat ezen a hétvégén.

Ebben a cikkben erről írunk:

 

Színes programok a hazai fürdőkben gyereknap alkalmából

 

A kehidakustányi fürdőben fergeteges programkavalkáddal készülnek vasárnap. A kreatív foglalkozások keretében origami, kavicsfestés, karkötő és nyaklánc készítés is várja a gyerekeket, izgalmas kincskeresésben lehet részük, az élménymedencénél pedig Mutyi bohóc szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. 

 

A debreceni fürdőben 2 napon keresztül szórakoztatják a gyerekeket. Szombaton az Aquaticum kabalája, Bubu köszönti őket lufival, majd kezdődhet az egész napos kalandozás. Délután a strand területén bábelőadással kedveskednek a kicsiknek. A medencében vízi csata, béka úszóverseny és aqua zumba kids vár a gyerekekre, a kreatív sarokban pedig maradandó emlék készíthető szombaton és vasárnap is.

 

Igazán színes programsorozattal kedveskednek a gyerekeknek a harkányi fürdőben. A meseelőadás és az interaktív gyermekkoncert mellett légvár, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás és óránként cukorkaágyú dobja fel a hangulatot. Az eseményre vasárnap kerül sor, 6 éven aluliaknak ingyenes a belépés.

 

Sárváron 2 napos gyereknapi élményben lesz részük a fürdő mellett található kalandparkba érkezőknek. A kincskeresés és kézműves sarok mellett a vicces gyerektotó, kötélpálya challenge, édes mászás, valamint a lufiíjászat is kipróbálható. A programokon való részvétel a fürdő vendégei részére ingyenesek.


Bongo és segítői már nagyon készülnek az Aquaworldben. Izgalmas animációs programokkal és sok mókával várják az egész családot szombaton és vasárnap is. Mini Disco és varázslatos Vízgömb Show várja a gyerekeket a Lobby bárban.

 

miskolctapolcai strandon számtalan színesebbnél színesebb programmal várják a kicsiket és a nagyokat. A Kalamajka bábszínház egy fantasztikus előadással kedveskedik, kérhető hercegnős hajfonás és csillámtetoválás, valamint a versengés kedvelői a csúszdaversenyben és a kacsafutamban is próbára tehetik magukat. Mindezen felül az Ellipsum strandján található tűzoltóautóra is fel lehet ülni, az emlékezetes napot pedig egy óriási habparty zárja. 

 

A püspökladányi fürdőben is a gyerekekről szól május utolsó vasárnapja. A sokrétű zenés-táncos előadásokon kívül lufihajtogatás, selfie box, trambulin és buborékfoci is várja a kicsiket, valamint kérhető arcfestés és csillámtetoválás is. 

 

Élménydús programmal várja a gyerekeket a Barack Élményfürdő Tiszakécskén. A nap folyamán ingyenes ugrálóvárral, csillámtetoválással és vízi disco-val kedveskednek a gyerekeknek, és természetesen CSÖPI, a komplexum kabalája is nagy örömmel és meglepetéssel várja a őket.

 

Egy szuper kikapcsolódásban lesz részük azon gyermekeknek, akik a csurgói uszodában töltik a vasárnapot. Délután 2 órakor kezdődnek a programok, lesznek ügyességi feladatok, vetélkedők, matrica gyűjtés és a nassoldában lángos, valamint palacsinta is.  

 

Vasárnap 13-17 óráig várják a gyerkeket egy vidám, jó hangulatú délutánra a Várkertfürdőben, akik kipróbálhatják magukat a kalandpályán, jutalmul egy jégkrémmel hűsíthetik le magukat. Emellett 3 órakor aszfaltrajzverseny veszi kezdetét, ahol a legkreatívabb alkotó egy egész napos gyermekbelépőt kap ajándékba.

 

Néhány fürdőben gyereknap alkalmából a belépőjegy is kedvezőbb áron vásárolható. A Csongrádi Gyógyfürdőben a gyerekprogramok mellett szombaton és vasárnap is 50%-os kedvezményt biztosítanak a belépőjegy árából a gyermekeknek, az őket kísérők pedig kupont kapnak, amely a következő fürdőzés alkalmával váltható be. Az Aqua Barbara Termálfürdőben, a Jászárokszállási Strandon, a Kerekdombi Termálfürdőben és a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben a különféle gyerekprogramok mellett a 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes! 

 

Cegléden is kedveskednek a gyerekeknek, 2022. május 29-én a 14 éven aluliak ingyen léphetnek be a fürdőbe a gyereknap alkalmából.

 

Az alábbi fürdőkben lesznek gyereknapi programok

 

A programokat a település neve alapján rendeztük ABC sorrendbe. A linkekre kattintva bővebb információ jelenik meg a programról.

 

Program Fürdő Város
Családi- és Gyermeknap az Albertirsai Strandon Albertirsai Strandfürdő Albertirsa
Gyereknap az Aquaworldben Aquaworld Resort Budapest Budapest
Gyereknap a Ceglédi Termálfürdőben Ceglédi Gyógyfürdő  Cegléd
Gyereknapi hétvége a Csongrádi Uszodában Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda Csongrád
Gyereknap a Csurgói Uszodában Csurgó Városi Uszoda Csurgó
Gyereknapi hétvége az Aquaticum Strandon Aquaticum Debrecen Debrecen
Gyereknap az AquaPalotában Gyulai Várfürdő Gyula
Hungarospa Gyereknap Hungarospa Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló
Gyereknap a Harkányi Gyógyfürdőben Harkányi Gyógy- és Strandfürdő  Harkány
Gyereknap a Jászárokszállási Strandon Jászárokszállási Termál- és Strandfürdő  Jászárokszállás
Gyereknap a Jászszentandrás Termálfürdőben Jászszentandrás Termálfürdő  Jászszentandrás
Csodás gyereknapi program a Kehida Termálban Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Kehidakustány
Gyereknap a Kumániában     Kumánia Gyógyfürdő Kisújszállás
Gyereknap a Brigetio Gyógyfürdőben Brigetio Gyógyfürdő Komárom
Gyereknap az Ellipsumban Ellipsum Élményfürdő és Strand Miskolctaplca
Gyereknap a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben  Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom
Gyereknap a pápai Várkertfürdőben Várkertfürdő Pápa Pápa
Gyereknap a Sárrét Kincse Gyógyfürdőben Sárrét Kincse Gyógyfürdő és Strand  Püspökladány
Gyereknapi hétvége az Aqua Barbara Termálfürdőben  Aqua Barbara Termálstrand Pusztaszentlászló
Gyereknapi hétvége a Sárvári Fürdőben Sárvári Fürdő Sárvár
Gyereknap a Barackban  Barack Gyógy- és Élményfürdő Tiszakécske
Gyereknap a Kerekdombi Termálfürdőben Kerekdombi Termálfürdő Tiszakécske

 

 

Térképen a gyereknapi fürdős programok

 

A könnyebb tájékozódás érdekében egy térképen is összegyűjtöttük az idei fürdős programokat.

Az ikonokra kattintva az érintett fürdőről tudunk meg bővebb információt.

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Örömteli pillanatok az egész család számára!

Ismerd meg a Hotel Narád & Park**** gyerekbarát szolgáltatásait! Megnézem