Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Felfrissülhetünk a budapesti közparkokban

2015. 06. 12. 10:00
Forrás: termalfurdo.hu
Egészség
A napokban megérkezett az igazi forró nyár, így fontos odafigyelni, hogy megfelelő mennyiségű vizet fogyasszunk. 
A budapesti közparkokban lévő csapokból lehetőségünk van ivóvizet inni, mivel a FŐKERT Nonprofit Zrt. kezelésébe tartozó zöldterületek öntözésére használt víz ivóvíz minőségű. Amennyiben a hőség miatt szükségessé válik, a FŐKERT Nonprofit Zrt. valamennyi munkatársát meg lehet kérni, hogy nyissák ki a csapot, biztosítsanak lehetőséget a parklátogatók, gyerekek felfrissülésére.
A FŐKERT Nonprofit Zrt. a zöldterületek fenntartásával és megóvásával, valamint az épített környezeti elemként definiált ivó-, dísz- és szökőkút üzemeltetésével is foglalkozik. Április közepétől-október végéig működtetik a kiemelt zöldfelületeken, parkokban, játszótereken található több mint 100 szökőkutakat, dísz kutakat, csobogókat, ivókutakat. A dolgozók folyamatosan öntözik a kiemelt zöldterületeket, és emellett a játszóterek hűtéséről  - szükség esetén naponta többször is  - gondoskodnak.
Fontos azonban tudni, hogy a fővárosi szökőkutakban tilos fürdeni, ezért kérik a lakosságot, hogy még ezekben a forró napokban se hűsöljenek a budapesti szökőkutakban.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...