Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Margit-sziget

Budapest
További információ
A Margit híd és az Árpád híd között elnyúló karcsú, 2,8 kilométer hosszú Margit-sziget Budapest legszebb parkja. 
A budapestiek gyakran emlegetik a város zöld szíveként a szigetet, amely valóban ezt a hatást kelti, különösen tavasszal, amikor zöldbe borulnak a fák. Az árnyas sétányai és padjai kedvelt találkozóhelyek, a bejárattól nem messze található zenélő szökőkútnál pedig nemcsak a turisták, hanem a fővárosban élők is szívesen üldögélnek. A mintegy három kilométer hosszan elterülő sziget menedéket jelent a nagyváros nyüzsgése elől, de a békés hangulat történelmi látnivalókat is rejt. Ezek közé tartozik a Japánkert, a Víztorony, a Művészsétány, illetve a domonkos apácakolostor romjai.

Nézze meg a Margit-sziget 360 fokos képeit!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). 

Tekintse meg a Margitszigetről készült drónvideókat is!Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Budapest látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Lánchíd
A Lánchíd Budapest első műemlék hídja, háttérben a budai Várral csodálatos látvány, ami sok turistát csalogatott már Budapestre. 
Részletek

Parlament
A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, Budapest egyik jelképe, a neogótikus stílusban épült Parlament. 
Részletek

Budai Vár és Mátyás-templom
A város fölé magasódó budai Vár és a teljes várnegyed Budapest leghíresebb és egyik leglátogatottabb turisztikai nevezetessége.
Részletek

Andrássy út
Az Andrássy út Budapest 2310 méter hosszúságú, egységes architektúrájú sugárútja, amely a belvárost köti össze a Városligettel. 
Részletek

Dohány utcai zsinagóga
A világ második és Európa legnagyobb zsidó temploma, a Dohány utcai zsinagóga 1854-59 között épült. 
Részletek

Programajánló
További programok