Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Újabb toplistára került fel Budapest

2017. 11. 09. 20:08
Forrás: Turizmus.com
Útitárs
Többen között ismét páratlan termálfürdőink tették az egyik legcsábítóbb úti céllá fővárosunkat. Megelőztük Londont, Bangkokot és Isztambult.
Több százezer olvasói szavazat összesítése után a Conde Nast Traveler magazin összeállította a 2017-es év legnépszerűbb városainak listáját, Budapest az előkelő 11. helyen szerepel.
Az idén két külön listát készítettek, az egyiken a top 20 nagyváros, a másikon a top 20 kisváros szerepel. Örömhír hazánk számára, hogy Budapest a 11. helyen szerepel a nagyvárosok listáján
Tokió áll a nagyvárosok között az élen, majd sorrendben Bécs, Kiotó, Barcelona, Párizs, Sydney, Madrid, Vancouver, Róma és München áll az első tíz helyen, utánuk következik rögtön Budapest.
Újabb toplistára került fel Budapest
Az utazási magazin a következőket írja a magyar fővárosról: Európa egyik szecessziós épületekben leggazdagabb települése, látványos hely, melynek nincsenek árnyoldalai.
A magazin szerkesztői az olvasóknak azt javasolják, hogy keressék fel Budapest termálfürdőit és a díszes New York kávéházat, sétáljanak át éjjel a Lánchídon, gyönyörködjenek a Duna-part látványában, és egyenek egy gulyást a Nagyvásárcsarnokban..
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem