Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus

2017. 10. 02. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A fürdő idén októbertől először mondhatja el magáról: téli üzemre áll. Az eddig csak a nyári szezonban nyitva tartó fürdő négy új fedett medencéjének és wellnessrészlegének köszönhetően már a hűvösebb évszakokban sem kell nélkülözniük kedvenc fürdőjüket a Palatinusra járóknak. Sőt! Két kültéri medence is nyitva marad egész évben.
A már nyáron átadott fedett fürdőrészleget a teljesen felújított déli szárnyban alakították ki, egységes arculatot kapott, kívül-belül a téglavörös, a szürke és a fehér színek dominálnak, letisztult formák jellemzik. De, ami ettől sokkal lényegesebb, hogy mindazoknak, akik télen kénytelenek voltak nélkülözni a "Palát" 4 új medence és egy vadonatúj wellneszrészleg áll rendelkezésére.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus
A közkedvelt margitszigeti fürdő tömegközlekedéssel is könnyen elérhető: a 26-os, szombat-vasárnap pedig a 226-os buszok közvetlenül a fürdő előtt állnak meg.

Egész évben használható medencék

A fedett részleg legnagyobb, 100 négyzetméteres medencéje egy élményelemekkel felszerelt termál gyógymedence. Vízhőmérséklete 36 °C, melyet a Margit-szigeten fúrt termálkutakból 72 fokosan felszínre törő termálvízből hűtenek vissza.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus
A legkisebbeket gyermekmedence várja, amelyet játékokkal – bálna, torony, mini csúszda – színesítettek.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus
A fedett részleg hideg- illetve melegvizes merülőmedencéiben akár váltófürdőt is vehetünk. Mellettük a jégadagoló is újdonság.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus
A fentiek mellett háromféle szauna is a vendégek rendelkezésére áll: egy klasszikus finn szauna, egy gőzkamra, valamint egy geotermikus szauna is.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus
Átöltözni öltözőkabinokban lehet, pakolni is bőven van hely, több mint 350 szekrénybe.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus
A téli üzemben a külső medencék közül egy termálmedence és a negyvenméteres úszómedence is használható lesz. Ezeket a medencéket télire sem fedik le, így már a Palatinuson is lehetősége nyílik bárkinek a kellemes vízben ücsörögve a változó évszakokat csodálni a Margit-szigeten. A kültéri medencéket egy fűtött járdaszakaszon lehet majd megközelíteni.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus

A vadonatúj wellnessrészleg

Az alagsorban kialakított wellnessrészlegen nyár óta már masszázst is kérhetnek a vendégek, erre 4 szobát alakítottak ki, melyek közül az egyikben akár páros masszázsra is lehetőség nyílik. Többek között aroma masszázst, termál masszázst és levendulás álom élménykezelést is lehet választani. Orvosi beutalóval, a masszázsszobák melletti helyiségben, vízalatti vízsugármasszázs és szénsavas kádfürdő  - a fürdő vadonatúj szolgáltatásai  -  is igénybe vehetők.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus

Az árak és kedvezmények

A téli üzem alatt a felnőtt belépő 2400 Ft-ba kerül, hétvégén 2 800 Ft. Gyerekek, nyugdíjasok, felnőttek 17 óra után 2000 Ft-ért látogathatják a fürdőt.
A fürdő szolgáltatásai OEP támogatás mellet is igénybe lehet venni, így a gyógyvizes gyógymedence és a orvosi gyógymasszázs 900 Ft-ba , víz alatti vízsugármasszázs és a szénsavas kádfürdő 600 Ft-ba kerül.
Idén már télen is nyitva lesz a Palatinus

Futójegy: csak a Palatinuson

A fürdő igyekszik a sportos vendégek kedvében is járni, nekik ajánlja a 3 óra időtartamra érvényes futójegyet. Belépés után egy kellemes úszással indulhat az aktív nap, majd kilépve a fürdőből folytatódhat egy kiadós futással a Margit-sziget futópályáján. Ennyi testmozgás után minden sportember megérdemel egy kis lazítást. A két belépésre érvényes futójeggyel visszatérhet a fürdőben, ahol ellazulhat a meleg termálvízben vagy relaxálhat a forró szaunákban. A Palatinus kínálta egyedi jegytípussal persze tetszés szerint alakítható egy ideális sportos-lazítós nap forgatókönyve. A jegy egységesen 2000 Ft-ba kerül hétköznapokon és hétvégén is.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...