Uszodák zárnak be Budapesten

2016. 09. 16. 08:00
Forrás: Inforádió
Fürdőzés
A Dagály strand bezárása után a Császár-Komjádi Sportuszoda és a Hajós Alfréd uszoda felújítása is hamarosan elkezdődik.
Vasárnap kezdik a Dagály Strandfürdő és Uszoda felújítási munkálatait a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői Zrt. megállapodása szerint.
Fürjes Balázs, a kiemelt fővárosi beruházások kormánybiztosa az elmúlt napokban nyilatkozta, hogy nehézségekre számíthatnak a fővárosban élők, ugyanis nemsokára újabb kettő, a Hajós Alfréd és a Császár-Komjádi uszoda rekonstrukciója is elkezdődik. Azt azonban hozzátette, hogy a készülő Dagály Úszóaréna átadása valószínűleg a tervezett időpont előtt megtörténhet, illetve hogy a többi létesítmény renoválásának ütemezése során figyelembe vették a 2017-es vizes világbajnokság időpontját is – adta hírül az Inforádió.
Korábban Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója kiemelte, hogy a fővárosi fürdők és strandok képesek újabb vendégek fogadására, ha egyes budapesti létesítmények felújítás miatt zárva lesznek.
Emellett dolgoznak azon is, hogy a felújítás alatt minden érintett, a versenyzők és a lakosság számára egyaránt kedvezően tudják biztosítani más, pótlólagos létesítmények látogatását.

Pelion Extra nyitási akció

A tapolcai Hotel Pelion az idei nyárra felejthetetlen élményekkel és a megszokott vendégszeretettel készül. Nyitási csomagjuk akár 7160 Ft kedvezménnyel foglalható online. Kattintson a részletekért...Megnézem