Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

2020. 12. 14. 15:27
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az idei év végén ugyanúgy vágyakozunk a termálmedencék melegére, a fürdők megnyugtató hangulatára és arra, hogy a vízben ülve nézegessük a kültéri melegvizes medencék magasba szálló gőzpamacsait, mint bármelyik előző télen. Erre az élményre egy kicsit még várnunk kell, ami nem jelenti azt, hogy el is kell felejtenünk a feltöltődésnek, kikapcsolódásnak ezt az egészséges és változatos módját.

Mi mindenkit biztatunk, hogy kezdje el tervezni a járvány utáni kikapcsolódást! Egészen biztosak vagyunk benne, hogy több hónap kihagyás után hatalmas élmény lesz elmerülni a meleg vízben. 

 

Ehhez adunk segítséget, csokorba szedtük a kedvenc helyeink kínálatát, így már most válogathatunk a fürdők jövő évi ajánlataiból, sőt ajándékba is adhatunk fürdőbelépőt, ami 2021-ben egész évben érvényes lesz. Az ajándékutalványt kínáló fürdőket egy interaktív térképen is megjelenítettük, ami a cikk végén található.

 

Nem csupán kedves, hanem kifejezetten környezetbarát és egészségtudatos döntés, ha élményt adunk tárgyak helyett karácsonyra. Gondoljunk csak bele, vajon a tizedik nyakkendő jobb-e, vagy egy teljes nap az egyik kiváló hazai fürdőben? 

Ráadásul az utalványokat kényelmesen és biztonságosan otthonról szerezhetjük be, ezzel egyszerűsítve az ünnepi készülődést. A fürdőbelépő biztos siker ajándékként!

 

Aquaticum Debrecen Spa  - Nagyerdei pancsolás

A debreceni fürdőkomplexumban több utalványt is kínálnak, amelyekkel meglephetjük szeretteinket. A fürdő belépőinek mindegyikét megvásárolhatjuk ajándékutalvány formájában is, így akár az egész családot meglephetjük egy jövő évi nagyerdei pancsolással! Ha pedig ez sem volna elég, akkor vehetünk hozzá Wellness-sziget utalványt is, ami arc- és testkezelésekre, valamint masszázsra is igénybe vehető. 

Ha tehát alföldi vízimádók számára szeretnénk ajándékot, akkor nem kell sokat keresni, elég az Aquaticum oldalára kattintaniés megrendelni a megajándékozott számára legmegfelelőbb utalvány(oka)t. A vásárlást e-mailben is lebonyolíthatjuk, így egyszerűen és biztonságosan beszerezhető, ráadásul a hotel szakértői meg tudják oldani, hogy az átadott ajándékon ne szerepeljen az ár, így diszkrét és kedves ajándék lesz az Aquaticum utalványa.

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Aquaticum Strand Debrecen


 

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő  - Vízi csemege

Kiskunmajsán télen és nyáron is remek élmények várják a fürdő látogatóit. Nyáron a mesterséges tó kínál különleges időtöltést az aktív pihenés híveinek, hiszen az úszó aquapark igazi csemege vízen úszó elemeivel. Gyermekmedencéivel, csúszdaparkjával a gyermekes családoknak ideális program, számukra tehát remek ajándék lehet egy családi belépő, amit jövő nyáron felhasználhatnak. 

A majsai gyógyfürdő nátriumhidrogén-karbonátos vize a hatvanas évek óta gyógyítja az ide látogatókat. Ma barátságos és kényelmes, parkos környezetben élvezhetik a vendégek a meleg víz jótékony hatását. Így aztán nemcsak a gyermekes családok, hanem az idősebbek számára is találó ajándék lehet a belépőjegy a Jonathermálba.

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő


 

Harkányfürdő  - Egészség ajándékba

A harkányi fürdő roppant népszerű, hiszen a vizes elfoglaltságok mellé színes, minden korosztály számára szórakoztató programokat is szerveznek hétről hétre. Nem lesz ez másként jövőre sem, éppen ezért érdemes már most megvásárolni és ajándékba adni a belépőt. A fürdő utalványai nagyon rugalmasan használhatóak fel, hiszen nem egy konkrét belépőt, hanem az általa kiválasztott szolgáltatást vagy csomagot veheti meg belőle, akit megajándékozunk. Ráadásul most a fürdő is beszáll az ajándékba! Ha valaki minimum ötezer forint értékű utalványt vásárol, kiegészítik 500 forinttal. 

Kifejezetten praktikus, hogy neten megvásárolható, így biztonságosan be lehet szerezni ezt az ajándékot. Most nyugodtan vásárolhatunk, szeretteink pedig egészséges élményt kapnak 2021-re. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő


 

Sárvár  - Ahol mindenki jól mulat

Hazánk egyik legnépszerűbb fürdője olyan utalványokat kínál, amelyeket 2 éven keresztül fel lehet használni, tehát nemcsak jövőre, de 2022-ben is csobbanhatunk Sárváron az idei karácsonyi ajándéknak köszönhetően. Persze nem érdemes addig várni, hiszen a létesítmény télen és nyáron is rengeteg élményt kínál látogatóinak. A csúszdák és a szabadtéri fürdő mellett a gyógyfürdő és a fedett családi fürdő olyan komplexumot alkot, ahol kortól függetlenül mindenki jól érezheti magát. 

A sárvári fürdő jézuskája a csomagolásról is gondoskodik, hiszen mutatós mappában küldik el az utalványokat, így nincs más dolgunk, mint a fa alá csempészni azt, és várni a kinyitást követő boldog mosolyokat. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő


 

Budapest  - Hatalmas választék 

A főváros gyógyvizekben gazdag és csodás fürdőiről híres. Utánozhatatlan élmény a Rudas tetőmedencéjéből figyelni a Dunán lecsorgó hajókat vagy a rakpart zsongó forgalmát. De aki inkább a gyermekbarát strandolást kedveli, az is válogathat bőven; a sokak által ismert Palatinus mellett a Csillaghegyen kialakított fedett fürdő gyermekrészlege is minden igényt kielégít. 

Aki tehát szeret fürdőzni, legyen gyerek, idős vagy középkorú, esetleg szaunabarát, egészen biztosan boldog mosollyal jutalmazza, ha a Budapest Gyógyfürdői által kibocsátott ajándékutalványt talál a karácsonyfa alatt. A több fürdőt és strandot üzemeltető cég fürdőbelépői mellett masszázsbérleteket is kínál ünnepi akciója keretében. Érdemes átnézni online vásárlási lehetőséggel kínált megoldásaikat.  

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Gellért Gyógyfürdő és Uszoda


 

Zalakaros  - Zalai vízi csodák a fa alá

Zalakaroson komolyan veszik, hogy most mindenki, ha csak teheti, inkább online vásároljon, fotelje biztonságából. A méltán népszerű fürdő webshopjában a belépőktől a testkezeléseken át, egészen a gyógyvizes szappanokig sokféle ajándék megtalálható. Így valóban a család minden tagjának találunk itt meglepetést. Ha pedig mégis elbizonytalanodnánk, akkor sincs baj! A konkrét termékek és szolgáltatások mellett kínálnak itt is utalványokat, melyeket a megajándékozott arra használhat fel 2021-ben Zalakaroson, amire csak akar. A fürdő belépőjére és szolgáltatásaira egyaránt beválthatóak az utalványok, ezzel nem nyúlhatunk mellé!

Az online megrendelt utalványokat kipostázzák, így a vásárlással érdemes sietni, hiszen a postai kézbesítést is be kell kalkulálnunk, a fürdő annyit könnyít ezen, hogy ha jelezzük, hogy sürgős az átadás elküldik e-mailben a voucher-t, amit mi magunk kinyomtathatunk. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Zalakarosi Fürdő


 

Várkertfürdő Pápa  - Kikapcsolódás és gyógyulás ajándékba

A pápai fürdő számtalan programmal várta és várja majd jövőre is a látogatókat. Játszóház és gyermekjóga teszi vonzóvá a helyszínt a gyermekes családok számára. Fallabda pálya, konditerem és szolárium várja a sportos pihenés híveit, és persze a kifejezetten magas ásványi anyag tartalmú gyógyvízről sem szabad elfeledkeznünk, ha Pápára látogatunk. A Várkertfürdő ugyanis az ország első 8 legjobb gyógyvízével rendelkező fürdő között van.

A Várkertfürdő többféle ajándékkártyával készült a karácsonyra. Belépőket ajándékozhatunk (gyermek, kedvezményes és teljes árú), de 30 perces masszázs kuponokkal is meglephetjük szeretteinket, melyeket jövőre válthatnak be. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő


 

Komárom, Brigetio Gyógyfürdő  - Ahol már az ókorban is pihentek

Már 1700 éve is élvezték a helyiek és az ide látogatók a gyógyvíz áldásos hatását, de az ókorban, bár fejlett volt a fürdőkultúra, ajándékutalvánnyal egészen biztosan nem kedveskedhettünk szeretteinknek. Ma azonban már semmi akadálya, hogy egy nagy nyári családi fürdőzés legyen a karácsonyi ajándék! Nem kell hozzá mást tenni, mint levélben vagy személyesen megvásárolni a komáromi fürdő utalványaiból annyit, amennyiből a család apraja és nagyja meglátogathatja a játszótérrel, úszómedencével és élménymedencével is rendelkező fürdőt. 

A Brigetio ajándékutalványainál az összeget mi, a felhasználás módját pedig a megajándékozott dönti el, így valóban rugalmasan felhasználható meglepetést jelent. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Brigetio Gyógyfürdő Komárom


 

Celldömölk, Vulkánfürdő  - Kirobbanó élmények

A celldömölki fürdő széles szolgáltatás palettája is elérhető lesz jövőre, így ide is érdemes majd ellátogatni, vagy akár meglepni családtagjainkat egy felejthetetlen Vulkán élménnyel

Nyáron strandolni, télen a gyógyvizes medencékben felolvasztani megdermedt tagjainkat egyaránt remek program. A fürdő TB által támogatott kúrái mellett masszázst és wellness kezeléseket is kínál látogatónak.

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Vulkán Gyógy- és Élményfürdő


 

Nyíregyháza, Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.  - Egy csodás nap élménye a karácsonyfa alatt

Jegyre, kezelésre, de akár ebédre is beválthatóak a nyíregyházi fürdő karácsonyi utalványai. Így aztán nemcsak a családosoknak lehet segítség, ha kapnak ajándékba egy napot a strandon, hanem az idősebb rokonok, barátok számára is gondoskodó ajándék egy olyan utalvány, amelyet akár gyógykezelésekre vagy relaxációs masszázsra is beválthatnak. 

Ha még nem ismeri valaki a sóstói létesítményt, érdemes virtuális túrán meglátogatni a fürdőt, utána egészen biztosan lelkesen várjuk majd a nyitást, hogy személyesen is kipróbálhassuk az élményfürdőt vagy a tófürdőt. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Aquarius Élményfürdő


 

Visegrád, Lepence Spa  - A legemlékezetesebb vasárnap lehet

A csodás panorámával rendelkező lepencei szálloda több mint egy tucat élménycsomagot állított össze, melyek közül mindenki a pénztárcájának és a megajándékozott ízlésének megfelelőt választhatja ki. Itt több napos vagy egyszeri látogatást tartalmazó ajánlatok is akadnak. 

Egynapos utalványaik között akad hétköznapokra és hétvégékre érvényes is. Ez utóbbiak közül a Sunday Spa Lunch összeköti a fürdőzés élvezetét a gasztronómiai élményekkel, hiszen egy remek ebédet, majd délutáni fürdőzési lehetőséget kínál a megajándékozottnak. Vagyis valódi kikapcsolódást és feltöltődést testnek és léleknek, Budapesttől alig egy órányi autóútra. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Lepence Spa


 

Miskolctapolca Barlangfürdő és Szaunapark  - A barlang mélye élményeket rejt

Hazánk legismertebb barlangfürdője is készült a karácsonyra, utalványaival könnyen örömet szerezhetünk szeretteinknek. A december 18-ig megrendelt ajándékkártyák karácsonyig meg is érkeznek. Szabadon válogathatunk a fürdő szolgáltatási között, ugyanis a Miskolctapolca Barlangfürdő, valamint a Barlangfürdő Aquaterápia bármely szolgáltatására igényelhető ajándékutalvány. Mindenki maga állíthatja össze, mivel kívánja meglepni szeretteit. 

Mivel a megrendelést elintézhetjük e-mailben, a fizetést pedig utalással, ez az ajándék is beszerezhető otthonról, teljes biztonságban. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Miskolctapolca Barlangfürdő


 

Makó, Hagymatikum  - Kupolák és kacagás egész nap

Makón nem szeretik a kockázatot! A Hagymatikumba érvényes karácsonyi utalványok két egész éven át beválthatóak, így egészen biztosan nem maradunk le a különleges építészeti megoldásokkal is büszkélkedő fürdő élményeiről. Azt is bebiztosították, hogy senki se unatkozhasson náluk. Minden korosztály számára kínálnak szórakoztató programokat. A legkisebbek pancsolójától egészen az idősebb korosztály gyógykezelésein át a sportos fiatalokig - valóban mindenki jól fog mulatni Makón. 

A neten megrendelhető utalványok a Hagymatikum Fürdő, a Maros Kalandpart és a Hagymaház saját szolgáltatásaira szólnak, így valójában lehetőséget ajándékoz, aki Hagymatikum utalványt ad, melyet a szerencsés megajándékozott válthat be, egy általa kiválasztott élményre. 

 

Idén karácsonyra is szép ajándék egy fürdőbe szóló utalvány

Hagymatikum


 

Térképen az ajándékutalványt kínáló fürdők

A könnyebb kereshetőség kedvéért egy térképen is összegyűjtöttük a fenti fürdőket. 
 

 

Nyitókép: Makói Hagymatikum

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...